Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Canın Sıkılıyosa Photoshop ;)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Can sıkıntısından photoshopu bir açayım dedim ortaya bu çıktı 20 dk lık bir çalışma ve can sıkıntıma bir çözü oldu açıkçası :) Kendim Çizdim Kendim oynadım :D Nice to meet you PHOTOSHOP

freewz6.jpg

Benzer konular

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
e güzel:)böle bi durumda eleştirmek diil tebrik etmek isterim sıkıntını gidermek için onu kullanman çok güzel;) ve gerçekten hiç fena görünmüyor belkide biçok çalışmandan çok daha fazla tat aldın yaparken kimbilir..

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
farklı bişi olmuş canını azdaha sıkıp bi işe başlasan kimbilir neler yaparsın:D:D

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
e güzel:)böle bi durumda eleştirmek diil tebrik etmek isterim sıkıntını gidermek için onu kullanman çok güzel;) ve gerçekten hiç fena görünmüyor belkide biçok çalışmandan çok daha fazla tat aldın yaparken kimbilir..

Ewet gerçekten zevk alarak yaptım teşekkür ederim :)

farklı bişi olmuş canını azdaha sıkıp bi işe başlasan kimbilir neler yaparsın:D:D

Can sıkıldığı zaman iş yapasım da gelmiyo açıkçası bu şekilde oyalanarak can sıkıntımı atmaya çalışıyorum :D

Teşekkür ederim yorumlarınız için ;)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma hep canın sıkılsın inşallah:wink::wink:

mamijim

🌱Yeni Üye🌱
abi burda amaçladığın şey can sıkıntısını gidermekse ya keyfin yerinde olunca neler çıkarr yavffff

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
benim arkadaşımın canı sıkılmış öylemi:rofl::rofl: tam benim tarzım ben şimdi bunun üzerinde biraz çalışim bakalım...:rofl::rofl: güzel çalışma cnm...insanın canı sıkılınca güzel şeyler çıkıyo zaten ortaya...hiç bir şeye bağımlı kalmadan dilediin gibi özgürce çalışabiliyosun...:angel:canın sıkılmasın ama güzel tasarımlar çıkacak diye sana kıyamam...kolay gele...

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok şirin olmuş ruh halinin aksi yansımış sıkıntılı bi çalışma değil:)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
abi burda amaçladığın şey can sıkıntısını gidermekse ya keyfin yerinde olunca neler çıkarr yavffff

:) Keyifli olunca da güzel şeyler çıkıyo arkadaşım tahmin ettiğin gibi ;)

benim arkadaşımın canı sıkılmış öylemi:rofl::rofl: tam benim tarzım ben şimdi bunun üzerinde biraz çalışim bakalım...:rofl::rofl: güzel çalışma cnm...insanın canı sıkılınca güzel şeyler çıkıyo zaten ortaya...hiç bir şeye bağımlı kalmadan dilediin gibi özgürce çalışabiliyosun...:angel:canın sıkılmasın ama güzel tasarımlar çıkacak diye sana kıyamam...kolay gele...

çok düşüncelisin cnm :) teşekkür ederim

cok şirin olmuş ruh halinin aksi yansımış sıkıntılı bi çalışma değil:)

hmm evet öyle oldu sanırım şirin olduğu söyleniyo :)

Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Banada bunun bedenini gösterecektin? hani?

Alacaklılar kapıya dayandı hajim :D