Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar casmate pro 6.52 yi vistada çalıştırabilme imkanımız varmı acaba çok acil lazım banada çalışmıo şu anda .. nasıl bi yama ile çalıştırabiliriz ?
tamm onuda yaptım şimdideee elimdeki fontları vistanın font klösörüne yüklerken 13.000 tane fonttan sadece 200 tanesini fln aldı fontlar görmüo onu nasıl hallettin peki arkadaşım
casmate program cdmiz kayboldu,nereden indireibirz veya elimde coreldraw 11 var yüklerden 15 days bişe çıkdı iş görürmü cevap vermek için cesurux @ h o t m a i l . c o m lütfen yardım edin
bende casmate cd ni taşınma esnasında kaybettim yardımcı olurmusunuz.yollayabilirim derken cd nin bir kopyasınımı yoksa download için link mi yollayabilirsiniz.yardımcı olursanız cok memnun olurum.mail adresim emrejanti@************
mehmetkorum kardeş mümkünse castmate programı hakkında bana yardımcı olabilirmisin nerden bulabilirim banada gönderebilirsen sevinirim e-mail: yusuftabela1@hotmail.com
Arkadaşlar "Mutoh sc-1400d" plotter için "Easysing" lisansım kayıp. acaba başka programla cihazı kullanabilir miyim ? öneriniz var mı? ben "casmate" i düşünüyorum tanıtabilir miyim ? ama bi problemim daha var casmate yada başka bi program bulamıyorum bi türlü o kadar da araştırdım netten...