Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

celik kapi web tasarım calısması,nasıl olmus?

mahoo22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kooperatifrehberi.com

logo ve kapilar flash olcak digerleri phpli işte nasil olmuş acaba güzel degilmi boylede siteye verim bari :sleepy: ?

kimse beğenmedin galiba :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

pcbilke

🌱Yeni Üye🌱
üst resim güzeL olmuş öncelikle.Ama genel olarak bakıcak olursak biraz sade gibi :)

KaRa_LaNeT

🌱Yeni Üye🌱
Güzel tasarlamısın bıLader Ama renKlerı Hosuma GItmedı

Grafffiker

🌱Yeni Üye🌱
Vallah Ben Begendim Başarılar Eksik Arıyorumda Göremedim Sade Ve Güzel OlmuŞ Şu Butonların Sol Tarafına Belki Küçük Bir Logo Ama Yok Bölede İyi Hadi Kendine İyi Bak

begumgizem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
--butonlar çok büyük..sanki asıl konu onlarmış gibi duruyo sitede..
--mavi uymamış gbi geldi bana..daha asil bi renk kullanabilirsin sonçta adamlar kapı yapıyo eğlenceli bi durum yok yani ortada..bazen tamamen zıt renkler çok hoş durabiliyo..bi dene derim..

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
size güzel bi tavsiye üst kısma flash bi banner hazırla ardından tek renkleri es geç biraz renk kat müşterinin isteğine yada çoğunluk kullanıcağın resimlerin yakın tonlarını kullan buradaki amaç sitede göze hitap eden renklerle gözü yormamak ve siteyi doldurmak

sol kısımda bi reklam alanı aç orada güncel haberler duyurular döviz gibisini yayınla tüm tablolarda aynı tonu kullanma biraz renklendir. örn bi site ben ufacıcık bi firmayı prof gibi gösteriyiorum :D****

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarımı güzel gözükmüyo ve merak ettiğim bazı şeyler var..
ben hiçbir çelik kapı firmasında, firma ekle, firma listesi, anket gibi seçenekler görmedim... çelik kapı sitesinden çok rehber firmasına benzemiş...

mahoo22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kooperatifrehberi.com
evet celik kapi rehberi olacak fazla birsey yok zaten sadece videolu olacak işte yorum için tşkler ederimm....

quisimodo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mavi renk ve menülerdeki fontlar bana pek uygun gibi gelmedi
başarılar dilerim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arayüz pek iyi olmamış renkler çok açık resimlere göre bir çok göze çarpan sorun war yinede fena değil emeğine sağlık.

msntasarim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.msntasarim.com
merhaba,

üstteki başlık kısmı , kapı yerleşimi güzel olmuş, ama sol ve sağ menülerle uyum sağlanamamış

genel olarak bakıldığında sorun bundan kaynaklanıyor bence

kolay gelsin , iyi çalışmalar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence tek kapıyla harikalar yaratabilirdin..ve şablon iyi olmasına ragmen bana kalırsaüstünde çalışman lazım daha..

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Header ( üst bölüm )
Gerçekten güzel olarak başlamış ama içerik kısmına gelince Center ( Orta Alan ) da kötü bir görünüm oraya çıkmış.

Security

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dizaynmedya.com
Öncelikle bu foruma gönderdiğim ilk mesaj olduğu için merhaba diyerek başlıyorum,

Çoğu web çalışmalarınızda gördüğüm bir hata var, çoğunlukla sizden kaynaklanan birşey değil bu fakat iş yaparken bunun zararlarını görmemeniz açısından söylemek istedim;

Hiçbir zaman kalıbınızı müşteriye göstermeyin, neden çünkü ilk vereceği tepki 'E bu ne kadar boş' olacaktır. İçeriği edinip yerleştirip öyle gösterin. şayet daha tasarım aşamasında iseniz dahi (yani html, vs...) olarak değil de image olarak gösteriyor olasınızda tasarım yaptığınız programa da üşenmedin ekleyin ve öyle gösterin, çok fayadasını göreceksiniz.

Kolay Gelsin.

rain_4

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar kolay gelsın sormak ıstedıgım bir konu vardı bılenler yanıtlarsa sevınırım.bır sıte tasarlıyoruz custumer feedback module bana aıt.code kısmında verı tabanına baglanma işini yanı ad,soyad....gıbı bılgılerı degışkenlere aktarıp onu verı tabanında tutma..konusunda onerebılecegınız bır kaynak yada şurda yardım alabılırsınız dedgınız bır sıte var mı?
ılgılendıgınız için teşekkurler iyi çalışmalar