Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cengiz spot tekstil firmasına logo çalışması

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeni açılan bir tekstil firması logo ve bütün kurumsal kimlik çalışmaları bana ait.
Yorumlarınızı bekliyorum.(Sadece 1. ve 2. logo ablama ait)
cengizspottekstillogo.jpg

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
iki numara ama onda da cengizi büyük harflerle yaz derim ellerine sağlık

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle; ablanın yaptığı logoları belirttiğin için yani emeğe saygı duyduğun; ablan dahi de olsa emek hırsızlığı yapmadığın için çok teşekkür ediyoruz...
:flower: :heart:

Logoların başarılı görünüyor. Yani ben müşteri olsam seçmekte zorlanırdım sanırım :wink:
Ama ben an çok 1. olanı beğendim; düğmelerin sevimli duruyor.Ayrıca kenarlarındaki dikiş izi de çok hoş ve konuya uygun olmuş.Ama bu da fazla geniş ve uzun olduğu için; kullanılacağı yerlerde sıkıntı yaratabilir.Mesela kartvizit gibi küçük çalışmalarda; karmaşık görünebilir gibi...
Ama ikinci çalışmanına renk uyumunu çok beğendim :)
ikisini birleştirip bir denesen nasıl olur acaba? :wink:
3.logon tarz olarak güzel ama; kalem tekstik firması için ne kadar uygun bilemiyorum.
Son iki çalışma hemen hemen aynı zaten ama onlar çok klasik olmuşlar; bence değerlendirme bile...
Dediğim gibi; 1. ve 2. üstüne yoğunlaşsan çok hoş şeyler çıkacak gibi ortaya...
Emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler
Saygılar

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben 1. ve 3. logoları beğendim...
3. logodaki kalem değil iğne sanırım...

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle yaptığınız güzel yorumlar için hepinize teşekkür ederim. 3. logodaki iğne içinden geçen çizgide iplik olarak düşünerek yaptım.Uyarılarınızıda dikkate alıcam.kolay gelsin hayırlı işler:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben 1. ve 3. logoları beğendim...
3. logodaki kalem değil iğne sanırım...

Öncelikle yaptığınız güzel yorumlar için hepinize teşekkür ederim. 3. logodaki iğne içinden geçen çizgide iplik olarak düşünerek yaptım.Uyarılarınızıda dikkate alıcam.kolay gelsin hayırlı işler:)

:D
Günün bu saatinde; bunca uykuyla bakınca öyle oluyor sanırım kusura bakmayın :D
Ama demekki, pek kullanışlı değil; ilk bakışta algıda sorun yaratabiliyor.Mesela bir iğne için fazla kalın olmuş ozaman; heleki ipliğe göre...
Bunu bir kartvizit üzerinde ufacık tefecik görsem; muhtemelen yine iğne değil kalem sanacaktım.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz ağır olacak ama bence hiçbiri olmamış..
4-5 desek kuruluşun amacını yansıtmayan işler..
3 ile biraz yaklaşmışsınız ama o da 'gereksiz süs püs' ile kendini yitirmiş..
şahsen 2 biraz iyi gibi duruyor bir logo olarak ama onun da tekstil ile alakası yok..
kısacası müşterinin yerinde olsam hiçbirini seçmezdim..
sanırım biraz daha klasiklikten ve abartıdan kaçıp,
özetle tekstili anlatan bir logo yapmanız çok daha iyi olacak..
emeğinize sağlık, iyi çalışmalar..

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eleştirileriniz benim için önemli ama zevk anlayışı diyorum işte kişiden kişiye değişiyor.Müşteri çok beğendi 2 ve 3.yü

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
2. logoda Spa tekstil gibi okunuo :p birde İ nin logosu Gri olmamış bence, 3. logodada karakter biraz zayıf gibi geldi bana dışındaki yuvarlakla birlikte..
Emeğine Sağlık Başarılar ....

illustrasyonist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.illustrasyonist.com
1 nolu logo fena değil.Ama sana tavsiyem logo yaparken daha çok soyut bir sembolden yola çıksan daha iyi olur.Ablanın ve senin yaptığın logolar sadece yazı ağırlıklı.Yani logo demek imkansız.Bu arada açıksözlü olup ablanın yaptığı çalışmayı da açıklaman taktire değer.

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizede teşekkür ederim yorumlarınız için dikkate alıcam söylediklerinizi.Kolay gelsin Hayırlı işler

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
1-2-3. logolar 4 ve 5. logolardan çok farklı olmuş.. logo formatında olan logo bana kalırsa 4 ama yukarıdaki çalışmalara göre fazla basit gözüküyor.. düğmeleri iğneleri bu şekilde göze soka soka yapmaktansa minik bir espriyle küçük bir dokunuşla logoya o hissi vermelisin diye düşünüyorum..

1. çalışmada görsel çok fazla.. düğmeler iğne resimlerşmiş logodan çok..
2.çalışmada logodan çok tipografi çalışmasını andırdı bana o harfinin hem düğme olması hemde o kadar küçük olması t harfinin ortak kullanılması kesinlikle okunurlugu yok ettirmek için yapılmış gibi..
3.çalışmada c yuvarlak içine alınmış g nin kuyrugu boyanmış igne eklenmiş.. iğneden ip geçmiş.. ipe tekstil yazısı eğri yazılmış.. Bu kadar espri bir logoya fazla olmuş..
4.çalışma aralarında en iyisi ama yukarıdki esprilerden sadece 1 tanesini çok göze sokmadan amblemleştirirsniz ve çizgileri kaldırırsanız.. Renkleride bu kadar katı kullanmak yerini biraz softlaştırsanız ama 5 teki gibi direk düğmeyi koymasanız.. Mükemmel olabilir.. Emeğinize sağlık..

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Dilara Gençyılmaz açıklayıcı yorumun için sanada teşekkür ederim dikkate alıcam.