Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cenk İnşaat Logo Concept

Benzer konular

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
son derece sade ve hoş bir logo olmuş tebrik ederim.tek gözüme takılan cenk yazısının üzerinde bulunan çubuklardan, alttan 2. ve 3. nün arası diğerlerine göre simetrik değil.başka da bir kusur gözüme çarpmadı.kolay gelsin

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkleri çok uyumlu olmuş emegine sağlık

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ewet hoş gözüküyor ancak arkdaşımızında değindiği konu doğru çubuklarda sıkıntı var onu düzeltirsen sanırım sonuca ulaşabileceksin..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
gÜzel çalışma olmuş sade ve renkler uyumlu
emegine sağlık arkadaşım..

Reawake

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
reawake.deviantart.com
yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaslar.ancak sızlerınde dıkkatınden kaçmayan bır husus var ama bu bilinerek yapılmıstır.olayın tam donum noktası dıyebılırım vurgulamak ıstenılen sonuca ancak bu sekılde ulasabıldım yanı yapılan hersey ıstenılerek yapılmıstır :) dıkkatınız taktire şayan tebrıkler :)

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaslar.ancak sızlerınde dıkkatınden kaçmayan bır husus var ama bu bilinerek yapılmıstır.olayın tam donum noktası dıyebılırım vurgulamak ıstenılen sonuca ancak bu sekılde ulasabıldım yanı yapılan hersey ıstenılerek yapılmıstır :) dıkkatınız taktire şayan tebrıkler :)

Tuzak bir logo sanırım. Ben de arkadaşların dediğini söylecektim. Yeminle... :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟

bu husus, sanırım çubuklardan alttan 2. ve 3. nün aralıkları. eğer bilerek bu açıklık verildi diyorsanız, önerim bu aralığı biraz daha arttırmanız, daha belirgin hale getirmeniz. zira buradaki herkes grafiker, tasarımcı vs. yani bu farkı belki ilk bakışta görebilecek insanlar. ama bizim sektör dışındaki diğer insanların da logoda ilk bakışta bunu algılaması gerekir.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
renkler birbirine uyumlu olmuş bencede eline sağlık

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
beğendim fakat çubuklardaki simetri bilerek sorunlu yapılmış dahi olsa :)
Doğru bir sorun olmamış :)

Bir yerde toplamak gibi bişi sanırım amacınız biraz daha düzenleme gerek diye düşünüyorum...

İyi çalışmalar...

LupusNimbus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo gibi logo olmuş. Çok güzel. Hatta harika bile denebilir. Eline sağlık :)

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Belli ki çubukların arasındaki açıklık bilinçli yapılmış. Bence gayet güzel olmuş.

tuna1248

🌱Yeni Üye🌱
bence de logo güzel. ama arka planı sadece gri olsa cok daha güzel durabilir.