Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çınaraltı Dergisi Kapak Tasarımı

asdesign

🌱Yeni Üye🌱
Kendi okulumun yıllık dergisi olan çınaraltı için yapmış olduğum bi tasarım (aslında benim hayal gücümden daha çok benden isteneni yapmaya çalıştım ve bu yapmayı sevmediğim bişey aslında :worried: )

ön kapak

arka kapak

Benzer konular

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ön kapak çok siyah olmuş okul dergileri daha cıvıl cıvıl olmalı daha böyle rengarenk olmalı hele o şiirde ı daraltıyor insanı ve arka kapakta ki amac ne o resim neyi amaçlıyor ne anlatmaya çalışıyor

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ön kapağın yazısı üstünde biraz daha çalışmasın gölgelendirme iyi olmamış. Arka iyi olmuş ama kenarlarındaki siyahlıklar hoş durmuyor.

mango1903

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığın çalışma güzel fakat bu çalışmanın liseyle alakası yok gibi görünüyor özellikle ön kapak sayfanın farklı bir dergi için kullanılsaydı çalışman cuk otururdu:)

asdesign

🌱Yeni Üye🌱
aslına bakarsınız bana resimler verildi ön kapakta bu arka kapakta bu ben kendimden fazla bişey katamadım he tabiki bu mazaret olamaz ama işte kimisi oluyo memnun etmek zor oluyo sora herhangi bi gelir karşılığı felan değildi benden rica edilmişti denemelerimi verdiğimde bana verdikleri tepkiye sinirlenip fazlada uğraşmadım diyebilirim yorumlarınız için teşekkürler ve gerçekten haklısınız benim tasarımım olduğu halde bende beğenmiyorum ama sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz derler dimi :angel::smile: