Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çölde Kervan Tablet çizim

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha önceden yarım bıraktığım bir çalişmaydi bitirip sizlerle paylaşmak istedim iyi seyirler...

Benzer konular

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba,öncelikle ellerinize sağlık çok emek harcanmış belli,dikkatimi çeken bir iki şeyden bahsedicem müsadenizle.Birincisi piramitler çok ayrı duruyor yani çizime sonradan eklenmiş ama uyum sağlamamış gibi,resmin geneline göre fazla keskin görünüyor,ikincisi ise develerin ayak altlarına biraz gölge vermelisiniz bence havada gibi durmamaları açısından,birde insanlar kuma batmış vaziyetteyken develer değil,buna da bir el atarsanız bence daha güzel olucak.Genel olarak çok güzel ,çölleri piramitleri fazlasıyla severim o yüzden tam benlik bir resim sadece bahsettiğim ayrıntılar gözüme çarptı.Tekrar ellerinize sağlık kolay gelsin.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba,öncelikle ellerinize sağlık çok emek harcanmış belli,dikkatimi çeken bir iki şeyden bahsedicem müsadenizle.Birincisi piramitler çok ayrı duruyor yani çizime sonradan eklenmiş ama uyum sağlamamış gibi,resmin geneline göre fazla keskin görünüyor,ikincisi ise develerin ayak altlarına biraz gölge vermelisiniz bence havada gibi durmamaları açısından,birde insanlar kuma batmış vaziyetteyken develer değil,buna da bir el atarsanız bence daha güzel olucak.Genel olarak çok güzel ,çölleri piramitleri fazlasıyla severim o yüzden tam benlik bir resim sadece bahsettiğim ayrıntılar gözüme çarptı.Tekrar ellerinize sağlık kolay gelsin.

tesekkürederim yorumunuz için aslinda tam bitmedi farkettiğiniz kısımlar benimde çok gözüme çarpiyo :D onlari düzelteceğim.. :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aynı deve ve kervancıdan kopyala yapıştır yapmamalıydın:p

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aynı deve ve kervancıdan kopyala yapıştır yapmamalıydın:p

hehe :D işin kolayna kaçtikbiraz orda tmmlyinca farklı devler olucak tabi bitmemiş birçalişma daha genel görnüm olarak göstermek istedim birazda. bu arada gece çalişmak çok zormuş hala uğraşiyorum renklerle :D

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
gayet iyi elinize sağlık

erkk35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler hoş olmuş yukarıda arkadaşlarında bahsettiği gibi develeri kopyala olayına girmeseydim umarım cok daha iyi olurdu ama daha üstünde calışacağına göre dahada iyi bişey olacağına inanıyorum

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
emeğine sağlık güzel görünüyor ama detaya girersen çok daha iyi görünebilir mesela develerin üzerinde fazla detay yok flu kalmış,birde copyalama olayı gerçekçiliği bozmuş :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel gözüküyor emeğinize sağlık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz daha üzerinde çalışırsanız daha da güzel şeyler çıkabilir, gayet güzel olmuş.
Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

spyhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.weblordu.com
gayet güzel olmuş ancak gece olmasına rağmen ortalık biraz aydınlık olmamışmı

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel olmuş ancak gece olmasına rağmen ortalık biraz aydınlık olmamışmı

Gece açlısmak aslinda baya zor renkler ışık gölge hepinin çok ince ayalari var ben onlari ayarlamkata birazzorlandim ama sınırları zorladm aslinda baştakamp ateşi ve çadir çizmek istiyodum onunl atmosfer birazdahacanli kalacakti onu çizmeyince en son bu oldu bundna karanlık ta olmuyo malesef:D

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Sadece Fotoğraflarda Görebildiğimiz Karelerden Biri Olarak Düşünce Güzel Fakat Kompozisyon ve Gerçeklikte Hatalar Var.Görünen Hataların Dışında Bu Develerde Yük Yoksa İnsanlar Neden Yerde? Develerin Pozlandırmaları (copy Dışında) Standart Sempatik İfadeler, Yani Biri de Yere Bakmıyo => Bildiğim Kadarıyla Develerin Birbirine Bağlı Olmaları Gerekmezmiydi.. Ay Işığının Etkisiyle Yere Gölge Düşmüş Ama Her Ayağa Düşmüş mü => Baştaki Devenin Arka Ayağı Havada bu Develer Hakkaten Böyle mi Yürüyo Sağ Arka Ayak, Sağ Ön Ayak Gibi mi.. Ortadaki Büyük Deve Öndekinden Daha Net Görünüyo..Hatamıdır =>

İş Güç Olmayınca Yorum da Yazabiliyorum Daha Uzatmiciim Bitmemiş Hali Olarak Düşünüp Bitince Bidaha Görmek Dileğiyle.. =>