font ismini bilen arkaşlar yardım edebilir mi ?
drkkrl 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Tem 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 4 Ara 2013 #1 font ismini bilen arkaşlar yardım edebilir mi ? Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ara 2013
D docaconez 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Nis 2013 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 4 Ara 2013 #2 Aradığın fontun ismi "Cordel Regular" kolay gelsin iyi çalışmalar.
Ultio Magic & Mayhem ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 22 Ağu 2013 Mesajlar 1,415 Tepkime puanı 3 4 Ara 2013 #3 drkkrl' Alıntı: font ismini bilen arkaşlar yardım edebilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Photoshop konu başlığı altında font ararsanız tesadüfi olarak konunuz ile ilgilenecek arkadaşlar cevap verecektir. Konu açmadan önce ilgili alanı mantık yoluyla durumu çözebilirsiniz. Konunuz ilgili alana taşınmıştır.
drkkrl' Alıntı: font ismini bilen arkaşlar yardım edebilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Photoshop konu başlığı altında font ararsanız tesadüfi olarak konunuz ile ilgilenecek arkadaşlar cevap verecektir. Konu açmadan önce ilgili alanı mantık yoluyla durumu çözebilirsiniz. Konunuz ilgili alana taşınmıştır.