Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: Resmin Kenarını Kıvırma / Video

babushka1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu form sitesinde corel kullanan % 99 üye bunu zaten biliyor.... sende tutup bunu ders olarak anlatmışsın amacın insanlara yardımcı olmak mı yoksa siteden daha önce uzaklaştırılıp yeni bir nikle kayıt olup vede kayıt olduğun 4. günün de Arı Üye mi Olmaktı? şimdi merak ettim.... başka merak edenlerde vardır bu ne mantık ........

dedi

BtaÖğretmeni

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu form sitesinde corel kullanan % 99 üye bunu zaten biliyor.... sende tutup bunu ders olarak anlatmışsın amacın insanlara yardımcı olmak mı yoksa siteden daha önce uzaklaştırılıp yeni bir nikle kayıt olup vede kayıt olduğun 4. günün de Arı Üye mi Olmaktı? şimdi merak ettim.... başka merak edenlerde vardır bu ne mantık ........

dedi

Gayet Yerinde Bir Konu Paylaştı Arkadaşımız Siteye Devamlı Yeni Üyüler kayıt olmakta buda site için + puan demektir her kayıt olan üye profesyonel olucak diye bi kuralmı var ? Konu ne kadar kolay olsa dahi yeni olan bi insan için gayet verimli paylaşım ... Bana Sorarsanız :angel:

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑

dedi
Düşündürücü... Aklıma gelmedi değil ama artık bu tür şeylere bulaşma niyetinde değilim. Şikayetlerinizi üye profilinin altında bulunan, sağdaki sarı butona tıklayarak da yapabilirsiniz. Mutlaka değerlendirilecektir.:)
Gayet Yerinde Bir Konu Paylaştı Arkadaşımız Siteye Devamlı Yeni Üyüler kayıt olmakta buda site için + puan demektir her kayıt olan üye profesyonel olucak diye bi kuralmı var ? Konu ne kadar kolay olsa dahi yeni olan bi insan için gayet verimli paylaşım ... Bana Sorarsanız :angel:
Bu dersin sitede mutlaka olduğunu düşünüyorum fakat video olarak değil de resimli anlatım olarak. Dediğiniz gibi yeni kullanıcılar videolu anlatımı daha anlaşılır bulabiliyor.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️

dedi

Bu sitenin uzun aylardır takipçisi olduğum için bütün özellikleri biliyorum. Yani siteye yabancı değilim. Eğer benden şüphe duyuyorsanız şikayet edebilirsiniz. Aklıma gelmedi değil böyle bir sorunla karşılacağım.