Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw X5 Karenin İçini Boş Gösterme

solva

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Merhaba Corel 12 den x5'e atladım ve birçok aracın değiştiğini gördüm.

X5 de bir kare veya dikdörtgen çiziyorum. İçi boş renk yok ama karenin içine tıkladığımda seçiyor. Ben seçmesini istemiyorum çok aradım ama bulamadım. Nasıl yapıcaz bunu? Corel Draw 12 De yukarıda bir seçenek vardı tıklıyorduk çozülüyordu.

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Option/command bölümünden Treat As Filled özelliğini arayıp bulun açtığınızda dolu gibi kapattığınızda boş olarak görür...

solva

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aradım ama bulamadım öyle isimli bir satır. İlla ordan mı olması lazım. Başka bir yolu yok mu?

solva

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ufak bir problem ama çalışmada adamı ayar ediyor bu sorun. Arkadaşlar bilen varsa yazsın lürfen

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
sorun çözümü

Tools menüsünde options'a gir. Açılan pencereden workspace - toolbox - pick tool'u işaretle. Açılan pencerede "treat all object as filled" seçeneğindeki işareti kaldır. bu seçenek işaretli olduğu sürece bütün nesneleri içleri dolu olarak görür. İşareti kaldırdıktan sonra aynı pencerede document'e gir ve "save optionsas defaults for new documents" i işaretle ve pencereyi kapat. Bundan sonra nesneleri istediğiniz gibi olduğun ugöreceksiniz...

İyi çalışmalar...

solva

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tools menüsünde options'a gir. Açılan pencereden workspace - toolbox - pick tool'u işaretle. Açılan pencerede "treat all object as filled" seçeneğindeki işareti kaldır. bu seçenek işaretli olduğu sürece bütün nesneleri içleri dolu olarak görür. İşareti kaldırdıktan sonra aynı pencerede document'e gir ve "save optionsas defaults for new documents" i işaretle ve pencereyi kapat. Bundan sonra nesneleri istediğiniz gibi olduğun ugöreceksiniz...

İyi çalışmalar...

Çok teşekkür ederim. Çözüm oldu. Beni büyük bir dertten kurtardın :)