Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel drawda istedigim ayarları nasıl kaydedebilirim ?

K_I_N_G

🌱Yeni Üye🌱
siteye baya uzun süredir üyeyim sürekli takip ediyorum ilk mesajımı bugun yazıyorum
benim bi sorunum var yardımcı olunursa sevinirim coreli actıgım zaman sürekli kaydettigim ayarlar acılmasını istiyorum sayfa boyutu yazı boyutu karakteri falan bi türlü yapamadım nasıl yapacagım ??

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Tools / Save Settings As Default

O anki ayarlarınızı varsayılan ayarlar olarak kaydeder ve tekrar açtığınızda o şekilde açılır.

K_I_N_G

🌱Yeni Üye🌱
tesekkür ederim sayfa boyutunu ve cm olarak baslamasını ayarladım ama yazı karakterini arial black tan baslamasını 200 olarak baslamasını bide hairline secili olmasını istiyorum onları nasıl ayarlarım ??

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
İsteiğin tüm ayarlamaları yaptıktan sonra Erkal Beyin dediği gibi yapabilirsiniz veya Tools/Options/Save options as defaults for new documents seçeneğini işaretleyip ok deyin ...

K_I_N_G

🌱Yeni Üye🌱
yazı karakterini arial den başlatamıyorum bide hairline seçili olmuyor beceremedim mi ki

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazı karakterini ayarlamak için: Tools/Options/Document/Styles/Default Artistic Text seçeneğine gelip yan taraftaki edit tuşunu kullanrak istediğin şekilde ayarlayabilirsin, paragraph seçeneğinden hizalama seçeneklerini de ayarlayabilirsiniz...
Çizgi kalınlığını ayarlamak için: sayfada hiç bir şey seçili değilken hairline seçeneğini seçin çıkan menüden Default Graphic seçeneğini seçip ok diyin save default yapmayı unutmayın ...
Kolay gelsin ...

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı karakterini arial den başlatamıyorum bide hairline seçili olmuyor beceremedim mi ki

F8(Text Tool) kısayoluna bastıktan sonra imlecini hareket ettirme sayfada bir yere tıklama üst menüden yazı tipini değiştir çıkan pencereye ok'ledikten sonra save defualt setting yap

K_I_N_G

🌱Yeni Üye🌱
yazı karakterinide hallettim tesekkür ederim bi sorun hairline secenegi kaldı o da okadar önemli degil :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer çizimleri kesime (folyo) gönderirsen hairline olmaması sorun olur ...