Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel X4 Kurulumda Reset Atıyor..

dmrl

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Corel x4 ü kendi sitesinden indirdim fakat kurulumda tam dosyaları temp e cıkartıyor sonra pc kapanıp acılıyor.. yeniden başlıyor

paflok196

🌱Yeni Üye🌱
servis pack 3 yüklü değilse yükle bi de öyle dene kardeş

vektorgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aynı sorunla bende bu gun karşılaştım PC ye format attım hemen corel li yükleyecektim ama önce adobe cs3 serisini yükledim kurulum tamamlandıktan sonra corel yükleyecektim fakat corellin simgesi değişti bende bişey anlamadım bilgisayar kurulum aşamasında restleniyor daha önceböyle bir sorunla karşılasan veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum acaba adobe cs3 serisinden dolayımı oldu şimdiden tşk ederim.

kocakurt

🌱Yeni Üye🌱
Nasıl Sorun Veriyor Coreli Açtın mı Sorun Veriyor yoksa Kurulumdan sonra oyle yapmayamı başladı...

vektorgrafik

🌱Yeni Üye🌱
kardeş kurum esnasında hata da vermiyor direk kısa yolu bulmuş reset attıyor yaw elimde iş olmasa sorun olmaz araştırım ama yapılması gereken işler var yani kuruluma tam geçmeden dosyaları kopyalarken reset leniyor..

vektorgrafik

🌱Yeni Üye🌱
bu sorunu çöze bilecek varmı servis pack3 de yükledim değişen bişey yok....

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhab arkadaslar
benimde basima gelmisti servispack3 yuklu bende de kendim resitart yaptiktan sonra herhangi bir program acmadan tekrar denedim oldu.kurulum esnasinda farkli programlar calisiyorsa kaldirmiyor olabilir diye dusunuyorum

ukaryagar

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler arkadaşlar sorunu çözdüm ......Demek ne kadar da kolay..!!

Ayıp yaa..insan nasıl çözdüğünü anlatır da ,aynı sorunu olan kardeşlerimizde faydalanır..

Bilmiyorum ama..bazı kardeşlerimiz çok bencil..
Sorunu ÇÖZDÜM deyip..kaçıyorr...