Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aynı sorunla bende bu gun karşılaştım PC ye format attım hemen corel li yükleyecektim ama önce adobe cs3 serisini yükledim kurulum tamamlandıktan sonra corel yükleyecektim fakat corellin simgesi değişti bende bişey anlamadım bilgisayar kurulum aşamasında restleniyor daha önceböyle bir sorunla karşılasan veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum acaba adobe cs3 serisinden dolayımı oldu şimdiden tşk ederim.
kardeş kurum esnasında hata da vermiyor direk kısa yolu bulmuş reset attıyor yaw elimde iş olmasa sorun olmaz araştırım ama yapılması gereken işler var yani kuruluma tam geçmeden dosyaları kopyalarken reset leniyor..
merhab arkadaslar benimde basima gelmisti servispack3 yuklu bende de kendim resitart yaptiktan sonra herhangi bir program acmadan tekrar denedim oldu.kurulum esnasinda farkli programlar calisiyorsa kaldirmiyor olabilir diye dusunuyorum