Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar corel x4 tablo oluşturuyorum .örneğin 24 satıra 5 sutun bunları daha sonra grubunu bozmak istiyorum ama olmuyor.x3 de vardı ama x4 de olmuyor.sorunun nedeni nedir acaba .yardımlarınız bekliyorum.teşekkürler
dediğiniz şekilde olmuyor.örneğin 3 stun 4 satırdan oluşan bir tablo oluşturduk.bunun grubunu bozduğumuzda elimizde 12 adet kare olması lazım.sizin dediğiniz gibi arrange-break apart'la olmaz zaten olmuyorda.yinede cevabınız için teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar corel x4 tablo oluşturuyorum .örneğin 24 satıra 5 sutun bunları daha sonra grubunu bozmak istiyorum ama olmuyor.x3 de vardı ama x4 de olmuyor.sorunun nedeni nedir acaba .yardımlarınız bekliyorum.teşekkürler
Kullandığınız "araç" farklı gibi geldi bana. CorelDRAW X3'te tablo "table" aracı yok. X3'te "Graph Paper Tool" kullanmışsınızdır. X4'te de "Graph Paper Tool" kullanırsanız sorununuz çözülür. Ya da tablo aracıyla "Table" yaptığınız çizimlere odlgu verin, breake apart işleminden sonra grubu çözün. Böylece çizgiler haricinde her hücre için birer kutucuğunuz olacak.
kullandığınız "araç" farklı gibi geldi bana. Coreldraw x3'te tablo "table" aracı yok. X3'te "graph paper tool" kullanmışsınızdır. X4'te de "graph paper tool" kullanırsanız sorununuz çözülür. Ya da tablo aracıyla "table" yaptığınız çizimlere odlgu verin, breake apart işleminden sonra grubu çözün. Böylece çizgiler haricinde her hücre için birer kutucuğunuz olacak.