Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde export yapamıyorum

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi çizim var clipart olarak adobe i ye export edip freehandden açmak istiyom ama export etmiyo acil yardım ederseniz sevinirmmm

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Burası corel draw dersleri bölümü. yanlış yere açmışsın.. illustrator veya freehand bolumune acarsan daha dogru ve hızlı cevaplar alırsın.. (Not: eps formatını dene)

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pekii ama ben corelde export yapamıyorum yani corelin export iconu aktif değil

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
corelin hangi versiyonunu kullaniyorsunuz ?

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk defa senden duyuyorum bunu coreli kaldırıp tekrar kurman işe yarayabilir

sagopa_rap

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nasıl export yapmaz,çalışmadan herhangi bi bölüm yada çalışmanın tamamı seçiliyse export kesin yapar...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
bi çizim var clipart olarak adobe i ye export edip freehandden açmak istiyom ama export etmiyo acil yardım ederseniz sevinirmmm

Hala çözüm gelmemiş!.. Tekrar okudumda sorunuzu, bence hata corel'de değil sizde.. Cümleniz bu kadar düşükse yaptığınız işlem ne olabilir dye düşündüm ve siz export seceneği ile dosya açmayı yani aslında import seçeneğini kullanmaya çalışıyorsunuz!...:dance:

İmport dosya açar
Export Çizimi dışarıya dosya olarak atar..

grafikistanbul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Export ikonu aktif değil dediğine göre demekki şu an kullandığı program hatalı çalışıyor arkadaşın.Export ve import seçeneklerini ayırt ediyordur heralde.Bu durum benimde başıma geldi çünkü.Hiç bir kayıt seçeneği çalışmayabiliyor.Ayrıca cut,copy gibi bir kaç işlem daha yapamıyordur şu an program.Crack dosyalarındaki bozulmadan kaynaklanıyor.Muhtemelen programı yeniden kurmanız gerekecek yada sorunlu crack dosyasını düzeltmek.

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyosanız lisanslı yazılım kullanmanız lazım :D :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Export ikonu aktif değil dediğine göre demekki şu an kullandığı program hatalı çalışıyor arkadaşın.Export ve import seçeneklerini ayırt ediyordur heralde.Bu durum benimde başıma geldi çünkü.Hiç bir kayıt seçeneği çalışmayabiliyor.Ayrıca cut,copy gibi bir kaç işlem daha yapamıyordur şu an program.Crack dosyalarındaki bozulmadan kaynaklanıyor.Muhtemelen programı yeniden kurmanız gerekecek yada sorunlu crack dosyasını düzeltmek.

Acele etmeseydiniz bu cevap arkadaş tarafından gelecekti.. bizde gereken cevabı aşağıdaki gibi verecektik.. :D Teşekkürler yinede doğru sözün vakti olmaz ;)

böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyosanız lisanslı yazılım kullanmanız lazım :D :)

Umarım bir gün herkes lisanslı program kullanır:angel:

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
exportla alakası yok dosyayı corelde açtıktan sonra saveas diyip altdaki seçenekler ai yaparsın frehande çok rahat açarsınn.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
CorelDRAW'da normal şartlarda Export komutunun aktif olmamasının birkaç sebebi vardır.

1. Çalışma sayfasında hiçbir döküman bulunmuyordur.
2. Çalışma sayfasındaki tüm nesneler Master Page'de Desktop katmanındadır. (Bakınız. Tools>Object Manager)
3. Çalışma sayfanızdaki Tüm nesneler herhangi bir Guide katmanındadır.
4. Nesnenin bulunduğu katmanın Printable işareti seçili değildir. Yani yazdırılamaz ve dolayısı ile de exportlanamaz katmandır.

Sorununuzu çözmeniz için Object Manageri biraz kurcalamanız gerekiyor.

Son düzenleme:

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hala çözüm gelmemiş!.. Tekrar okudumda sorunuzu, bence hata corel'de değil sizde.. Cümleniz bu kadar düşükse yaptığınız işlem ne olabilir dye düşündüm ve siz export seceneği ile dosya açmayı yani aslında import seçeneğini kullanmaya çalışıyorsunuz!...:dance:

İmport dosya açar
Export Çizimi dışarıya dosya olarak atar..

yaaa bi yardım istedik madara ettiniz yani beni güyaaa
exportla import arasındaki farkı biliyorum canım 10 yıldır grafikerlikle uğraşıyrm
photshop ve freehandde senin kadar olmasada iyi sayılırım bunu sölememin ne gereği var bilmiyorum ama burada coreli öğrenmeye çalışan bi arkadaşız yani yardımcı olsanızda böle abuk sabuk alaycı şeylerle uğraşmasak
(bu arada teşekkürler grafikistanbul)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
yaaa bi yardım istedik madara ettiniz yani beni güyaaa
exportla import arasındaki farkı biliyorum canım 10 yıldır grafikerlikle uğraşıyrm
photshop ve freehandde senin kadar olmasada iyi sayılırım bunu sölememin ne gereği var bilmiyorum ama burada coreli öğrenmeye çalışan bi arkadaşız yani yardımcı olsanızda böle abuk sabuk alaycı şeylerle uğraşmasak
(bu arada teşekkürler grafikistanbul)

Amaç madara etmek değildi ama siz öyle algılaşızsınız.. sadece sonunda gülümseme sanırım sizi bu algıda yanılgıya itti..

Cümle düşüklüğünden kaynanlanan yanlış anlatım yada yanlış anlaşılma durumu sebebiyle ve ne kadar tecbüreniz olduğunu bilmememle doğru orantılı bir cevap yazdım..

Neyse sorununuz halolduğuna göre uzatmaya gerek yok.

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amaç madara etmek değildi ama siz öyle algılaşızsınız.. sadece sonunda gülümseme sanırım sizi bu algıda yanılgıya itti..

Cümle düşüklüğünden kaynanlanan yanlış anlatım yada yanlış anlaşılma durumu sebebiyle ve ne kadar tecbüreniz olduğunu bilmememle doğru orantılı bir cevap yazdım..

Neyse sorununuz halolduğuna göre uzatmaya gerek yok.

yok yaw olmadı
resmini çektim bi bakın crack yardımı istedim heralde yüklemede bi sıkıntı var

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ads305z.jpg

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
coreliniz

CorelDRAW'da normal şartlarda Export komutunun aktif olmamasının birkaç sebebi vardır.

1. Çalışma sayfasında hiçbir döküman bulunmuyordur.
2. Çalışma sayfasındaki tüm nesneler Master Page'de Desktop katmanındadır. (Bakınız. Tools>Object Manager)
3. Çalışma sayfanızdaki Tüm nesneler herhangi bir Guide katmanındadır.
4. Nesnenin bulunduğu katmanın Printable işareti seçili değildir. Yani yazdırılamaz ve dolayısı ile de exportlanamaz katmandır.

Sorununuzu çözmeniz için Object Manageri biraz kurcalamanız gerekiyor.

5. yasal değildir cracklidir