Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolaj çalışması gibi duruyor. Divriği Ulucamiyi bir incelesek,Selçuklu şaheserlerini,Osmanlıdan günümüze sanat ve zanaat ne de gelişti değil mi? Atarabaları yağlı boya ile süslenirdi , şimdi dublolar , panelvanlar , otobüsler dijital baskı cast folyo giydiriliyor . Ama ne olursa olsun iş sende bitiyor dostum.
gayet güzel görünüyor ama tasarımı dışında dikkatimi çeken tek şey, bir gazetenin "siyasi tarafsız günlük gazete" sloganıyla yola çıkmasına rağmen göndermiş olduğunuz sayfada ak parti'ye yapmış olduğu iki olumsuz yorum... bunun haricinde gayet gazete olmuş...
merhaba... Ben Almanya'da grafikerlik yapiyorum...genel olarak fikrimi söyleyecek olursam.. güzel ama biraz karisik olmus.. eger gazeteyi 6 stün ve her stün 48.3 mm olmak kaydiyla stünlar arasinda 5 mm bosluk kalacak sekilde hazirlarsan..hem daha güzel olur hemde daha profesyonel olur....cünki standart budur... iyi calismalar
hocam çalışman güzel ama madem eleştiriye açıksan tamamen dostça söylemek isterim hataları görmen açısından kızma ama olurmu bu yorum senin iyiliğin için. sayfa üstünde ortada kenarlıklar kalın kullanılmış hoş durmuyor ayrıca hizalamalarda problem var daha çok zoom yapıp tam hizalama yapman gerek bunun için hizalama çizgileri kullanmanı tavsiye ederim küçük reklamların içinde ki yazılar ufak kalmış tam okunmuyor sayfa numaralarını üstte farklı renklerde vermişsin ya onları daha içeri alıp kenarlarını yuvarlatabilirsin mesela yada kabartma verebilirsin ama çok hafif çünkü fazla verirsen haber resimi ön plandan çıkar numara önüne geçer daha çok dikkat çeker şu an için gözüme çarpan bunlar ama çalışman için tebrik ederim inşallah bu güzel tasarımından sonra çok daha iyilerini de yaparsın saygılarımla
gazete saten en iyi corelde hazırlanır hatta bence bunun için yapılmış desem yeridir. cok fazla kolaylıklar sunuyor yazılar acısından çalışmana gelince gazete işte iyi ama üsteki sanırım sayfa bilgilendirlmesi onlar biraz fazla olmuş gazete tasarımlarında sadelik daha önemlidir diye düşünüyorum acizane fikrim