Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corel kurumsal kimlik oluşturmada görsellik acısından biraz zayıf kalıyor gibi geldi bana.Photoshop'ta yakaladığınız görselliği corel yakalamak biraz zor sanırım.
Bunun logolarınla bi alakası oldugunu zannetmıyorum fakat photoshopta yapılmıyıcak görsellik yok evet ama coreldede vektörel açıdan harikalar yaratanlar var... Tabi hepsi zor...
Yok sanırım corel vector tabanlı calıstığı için photoshop a göre daha kısıtlı.Basit tasarımlar icin corel olabilir ama göresellik icin photoshop diyorum ben..
Yok sanırım corel vector tabanlı calıstığı için photoshop a göre daha kısıtlı.Basit tasarımlar icin corel olabilir ama göresellik icin photoshop diyorum ben..
anladım, belki siz Photoshop daha çok seversiniz, Corel basit program olabilir, ama neler çıkabilir bence araştırma yapın, mesela bizim forumda Corel Draw bölümü ziyaret etmesi tavsiye ederim
ben bunu diyen birine acemi derim. çünkü iyi bir grafiker photoshopta logo yapılmayacağını bilir. biz acemi grafikerler yüzünden gün içinde bir müşteriye iş yaparken logosunu tekrardan çizmek zorunda kalıyoruz. çünkü sizin gibi düşünen bazı grafikerler müşterinin logosunu photoshopta tasarladığı için büyütmek gereken yerde bozulmaya uğradığından yeniden vektörel olarak çizmek zorunda kalıyoruz. logo vektörel olmalıdır. şimdi soruyorum size zamanında logoyu photoshopta çizmiş birinin logosunu nasıl oluyorda biz vektörel tabanlı bir programda tekrardan aynen çizebiliyoruz. tasarım programlarla sınırlı değildir tasarım hayal edebildiklerinizle sınırlıdır. saygılar
ben bunu diyen birine acemi derim. çünkü iyi bir grafiker photoshopta logo yapılmayacağını bilir. biz acemi grafikerler yüzünden gün içinde bir müşteriye iş yaparken logosunu tekrardan çizmek zorunda kalıyoruz. çünkü sizin gibi düşünen bazı grafikerler müşterinin logosunu photoshopta tasarladığı için büyütmek gereken yerde bozulmaya uğradığından yeniden vektörel olarak çizmek zorunda kalıyoruz. logo vektörel olmalıdır. şimdi soruyorum size zamanında logoyu photoshopta çizmiş birinin logosunu nasıl oluyorda biz vektörel tabanlı bir programda tekrardan aynen çizebiliyoruz. tasarım programlarla sınırlı değildir tasarım hayal edebildiklerinizle sınırlıdır. saygılar
Acemilik değil tecrübe bana corelle cizilmis gelen bir ton logo var elimdeki logolar hep geri dönmüs logolar ve tekrar yeniden cizilmesini isteyen müşteri ile kaynayan bir piyasa.Sizin gibi derken anlamış değilim bu gün her yaptığım calısma ve logolar rahatlıkla bütün matbaa ve reklamcılarda kullanılabiliyor.Gördüğüm kadarıylada siz biraz yüksekten ucuyorsunuz..
Acemilik değil tecrübe bana corelle cizilmis gelen bir ton logo var elimdeki logolar hep geri dönmüs logolar ve tekrar yeniden cizilmesini isteyen müşteri ile kaynayan bir piyasa.Sizin gibi derken anlamış değilim bu gün her yaptığım calısma ve logolar rahatlıkla bütün matbaa ve reklamcılarda kullanılabiliyor.Gördüğüm kadarıylada siz biraz yüksekten ucuyorsunuz..
bunun yüksekle uçmakla alakası yok. işin doğrusu bu. akıl var mantık var pixel tabanlı bir porgramda çizilmiş bir logoyu kaç ebatlarında çizeceksinizki büyük bir alana uygulama yapıldığında bozulmaya uğramadan büyültebileceksiniz. eğer dediğiniz şekilde logolar size geri geliyorsa corelde çizilmiş diye o logoyu çizmiş olanın beceriksizliğidir. ayrıca biz grafikerler müşterinin firkini baz alacaksak ozaman kendimize reklam ajansı demiyelim. çünkü ben bugüne kadar müşteri odaklı hiç çalışmadım iş neyi gerektiriyorsa onu tasarladım ve müşteriye iyi bir sunumla işimi sattım. bunları ukalalık olarak algılamayın benim gibi yapan bir sürü grafiker var.
Corel Draw ile çizilen çalışmalarınızın size geri dönmesi programla ilgili bir durum değildir. Bu sizinle ilgili bir durumdur.
Lütfen konudan uzaklaşmadan çalışmalar ile ilgili yorumlarınız varsa yapınız. Bu gibi konular için açılmış başlıklar mevcuttur. Görüşlerinizi orada paylaşabilirsiniz.