Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konnichiha azeti kiyochi kimi ima nihon nippon wagakuni fwo-ramu houmon shoutaisuru watashi shi arigatou. youkoso merhaba azeti kiyochi sen şimdi japonyadan bizim forumu mu ziyaret ediyorsun teşekkür ederim. hoş geldin safalar getirdin
Ama yorumlarinizi ve cevaplarinizi farkli dillerde yapacaksaniz yanlis yerde bulunuyorsunuz sanirim. Özel yorumlarinizi özel mesajla da bildirebilirsiniz, farkli bir dil kullanma geregi yok.
Daha çok insana ulasmak istiyorsaniz, normal olani tercih etmelisiniz.
Ama yorumlarinizi ve cevaplarinizi farkli dillerde yapacaksaniz yanlis yerde bulunuyorsunuz sanirim. Özel yorumlarinizi özel mesajla da bildirebilirsiniz, farkli bir dil kullanma geregi yok.
Daha çok insana ulasmak istiyorsaniz, normal olani tercih etmelisiniz.
İyide hepyek, arkadaş Japon,kendi açtığı konuya yorum olarak anlayabileceği dilden yazmamız gayet normal diye düşünüyorum ben..Neden özelden posta kutusuyla uğraştıralım ki...
Bu sitede kaç kisi japonca biliyor o zaman??? Kendisi bu sitede bulunduguna göre Türkçeyi de ögrenmeye hevesli demektir. Yardimci olup Türkçe ögreteceksiniz kendisine o zaman. Türkçe bir site burasi
Bu sitede kaç kisi japonca biliyor o zaman??? Kendisi bu sitede bulunduguna göre Türkçeyi de ögrenmeye hevesli demektir. Yardimci olup Türkçe ögreteceksiniz kendisine o zaman. Türkçe bir site burasi
Kendisini ben üye yaptım..Bu sitedeki çalışmalar Japonya'dada görüntüleniyor fena mı işte.Ha japonca için bir şey diyemem ama ingilizce olarak konuşmak zorundayız çünkü hiç Türkçe bilmiyor.Yorum yapmak isteyen arkadaşlar ama özelden ama buradan gönderir bilemeyiz ama birşeyler paylaşmak isteyen birisi varsa ona yardımcı olmak gerekiyor diyorum vesselam... saygılar