Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kırmızı olana metal spiral cilt uygulaması yaptırsan o yaprakta takılı olsa süper olur o zaman bence ? Çalışma olarakta kalpleri farklı bir renk versen daha dikkat çeker sanki..ama fikri begendim.
Arkadaşımın adı GULAN Gülan değil bu açıklamayı yapacaktım ama unutmuşum, aklınız karışmasın. Ne yazık ki çok çok ayrıntı için yeterli zaman yok, hem kolay hem farklı bir uygulama olmalıydı... Kalpler bilinçli olarak yarı belirgin yarı belirgin değil aslında... Sadece arka kapaktakiler biraz belirgin çünkü onlar yonca uğur getirsin diye
Teşekkür ederim çikolatacadii... Yalnız baskıya bu şekilde gitmedi olması gerektiği gibi düz bir kesimle gitti kağıt. Zira buradaki spiralli cilde uygun
Bu kırmızı olana metal spiral cilt uygulaması yaptırsan o yaprakta takılı olsa süper olur o zaman bence ? Çalışma olarakta kalpleri farklı bir renk versen daha dikkat çeker sanki..ama fikri begendim.