bu efekti nasıl yaparım :)
mxatiim 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Şub 2012 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 13 Mar 2012 #1 bu efekti nasıl yaparım
ozkanozel16 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 576 Tepkime puanı 5 Yaş 44 13 Mar 2012 #2 değişik olan neresi olduğunuda belirtirmisiniz,.. yani orada pek çok uygulama var, siz hangisini sordunuz?
değişik olan neresi olduğunuda belirtirmisiniz,.. yani orada pek çok uygulama var, siz hangisini sordunuz?
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 13 Mar 2012 #3 ozkanozel16' Alıntı: değişik olan neresi olduğunuda belirtirmisiniz,.. yani orada pek çok uygulama var, siz hangisini sordunuz? Genişletmek için tıkla ... hocambana kalırsa arkadaş arkaplandaki efekti diyo hani dalga dalga olan bulanık görüntü
ozkanozel16' Alıntı: değişik olan neresi olduğunuda belirtirmisiniz,.. yani orada pek çok uygulama var, siz hangisini sordunuz? Genişletmek için tıkla ... hocambana kalırsa arkadaş arkaplandaki efekti diyo hani dalga dalga olan bulanık görüntü
mxatiim 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Şub 2012 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 13 Mar 2012 #4 grafiker_emrah' Alıntı: hocambana kalırsa arkadaş arkaplandaki efekti diyo hani dalga dalga olan bulanık görüntü Genişletmek için tıkla ... kesinlikle haklısın hocam onu soruyorum
grafiker_emrah' Alıntı: hocambana kalırsa arkadaş arkaplandaki efekti diyo hani dalga dalga olan bulanık görüntü Genişletmek için tıkla ... kesinlikle haklısın hocam onu soruyorum
ozkanozel16 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 576 Tepkime puanı 5 Yaş 44 14 Mar 2012 #5 blur/radial blur ( bulanıklaştır /dairesel bulanıklaştır ) , bir dener misiniz, oluyor mu? brithney ablamız muhtemelen maskeli, ona maske vermeyi de unutmayınız.
blur/radial blur ( bulanıklaştır /dairesel bulanıklaştır ) , bir dener misiniz, oluyor mu? brithney ablamız muhtemelen maskeli, ona maske vermeyi de unutmayınız.
mxatiim 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Şub 2012 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 14 Mar 2012 #6 Benim işim maskemelekte değildi hocam, elinize kolunuza sağlık oldu sizin dediğiniz yöntemle, malum acemiyiz
Benim işim maskemelekte değildi hocam, elinize kolunuza sağlık oldu sizin dediğiniz yöntemle, malum acemiyiz