Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fsakbas

🌱Yeni Üye🌱
İlk etapta 35 adet fotoğraf dekupe edilecek. Çalışmanın kalitesine ve verilen zamana uyulması halinde, ajansın tüm dekupaj işleri verilecektir.

Blur'suz, feather'sız net dekupaj ve ince işçilik istiyoruz. Fotoğrafın tümünde olduğu gibi saçlar, ipler vs gibi alanlar çok hassas çalışılmalı. Dekupajın (gerekirse orjinal haline dönüştürülmesini istediğimiz için) "layer mask" kullanılarak yapılmasını istiyoruz dolayısıyla çalışmaları layer'lı PSD olarak gerçek boyutunda almamız gerekiyor.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

hakanhazar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylediğinizi rahatlıkla ve özenle yapabilirim.5 senedir photoshop tecrübem var.uygun fiyata anlaşabiliriz.ilgileniyorsanız ekleyin görüşelim..
hakan_hazar_90@hotmail.com

yildirimm1

🌱Yeni Üye🌱
İlanınız ile ilgileniyorum. Detaylı ve titiz çalışabilirim. Çalışmanız için detaylı bir e-posta gönderebilir misiniz? cagdasca@gmail.com

ozanoz93

🌱Yeni Üye🌱
MERHABA vermis oldugunuz ilanla ilgileniyorum denemeniz icin ilk 35 dekupe değerlendirmenizi isityorum iletisim ozanoz1980@hotmail.com msn mail
BU ARADA IS TE TECRUBELIYIM OZELIKLE BELIRTMEK ISTEDIM SPOR GAZETELERININ HEREKETLİ FOTLARIN DEKUPELERINI YAPIYORUM

Son düzenleme:

gorkem_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konuyla ilgili en iyi sekilde yardımcı olabilirim ve zamanında temiz sekilde teslim edebilirim gorkem_tok@hotmail.com lütfen iletişime geceim iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...