Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme Tabelam

impossible0049

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok Hoşuma Giden Bi Çalışma Olduğu için koydum inş...Beğenirsinizzzz

12oi6.jpg

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Keşke biraz dahabilgi verseydiniz. Deneme derken serbest bir çalışmamıdır bu?

Peki öyleyse burada ne arıyor? Konu serbest çalışmalar bölümünde olması gerekmezmiydi?

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
yanlış anlamadıysam şeffaf pleksi üzerine folyo desem pekte benzemiyo muhtemelen kutu harf malzeme yine pleksi içten aydınlatma.
alüminyum borular üzerine montajlanıp kimine göre şık bir görüntü elde edilsede benim pek çalışmayı sevmediğim bi tarzdır.şeffaf plekside buı sorun her zaman yaşanır..
yinede emeğine sağlık

dgul79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şeffa plaxi üzeri neon harf gibi duruyor yada bi önceki arkad. dediği gibi folyo uygulama gibi duruyor..net belirtmiş olsaydın iyi olurdu..eline sağlık:)

impossible0049

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar ben 2 gün önce armoni cephe dizayn isminde bi cephe giydirme resimi koymuştum nereye kayboldu acaba silindimi yoksa yardım edrmisiniz....

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar ben 2 gün önce armoni cephe dizayn isminde bi cephe giydirme resimi koymuştum nereye kayboldu acaba silindimi yoksa yardım edrmisiniz....

süperrrrrrrrrrrrr bugun güldüğüm en güzel olay. eyvallah kardeşim gördüğüm an sana yollucam kulaklarından çekip:rofl::rofl::rofl::rofl:

impossible0049

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
akıllı ol tugimisin nesin adam gibi bi soru sordum yanlış şeyler söylettirme bana efendiliğimizi bozdurma