Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Derman Elektrik" kartvizit çalışması

webdesigner57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrahguney.com.tr
Arkadaşlar bir diğer kartvizit çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum

elektri.jpg

Benzer konular

ormankibari

🌱Yeni Üye🌱
....bir musteri gozuyle bakayım dedim...diğer, sıradan kartvizitler arasında kaybolur bence...bir ayrıcalıgı yok...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Sinop ta olduğunu düşünerek şunu demeliyim. Öncelikle tasarımın vasat ancak 3 büyük şehir haricindeki gelen tasarımlar ile karşılaştırdığımda diğer işlerin biraz daha öne geçiyor. Uğraştığını ve bu işi yeni yapmaya başladığını hissediyorum. Muhtemelen bu kart işi için bile sana şunu koy bunu ko priz koy elektrik resmi koy diyerek. 5x8 cm lik alana el ilanı sığdırıyorlardır. Sana aklında olsa bile tasarımı koyacak alan bırakmazlar. Bende yaşıyorum bu durumu bazen. Müşteriden fikir almak istediğimde yanlış anlıyorlar. Bu gün yaşadım örneğini ama kibarca dedim. Siz sadece bilgileri verin ben halledeceğim dedim. Adam beni yarın zorlayacak ama kendi aklımdaki tasarımı yapacağım ;)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sinop ta olduğunu düşünerek şunu demeliyim. Öncelikle tasarımın vasat ancak 3 büyük şehir haricindeki gelen tasarımlar ile karşılaştırdığımda diğer işlerin biraz daha öne geçiyor. Uğraştığını ve bu işi yeni yapmaya başladığını hissediyorum. Muhtemelen bu kart işi için bile sana şunu koy bunu ko priz koy elektrik resmi koy diyerek. 5x8 cm lik alana el ilanı sığdırıyorlardır. Sana aklında olsa bile tasarımı koyacak alan bırakmazlar. Bende yaşıyorum bu durumu bazen. Müşteriden fikir almak istediğimde yanlış anlıyorlar. Bu gün yaşadım örneğini ama kibarca dedim. Siz sadece bilgileri verin ben halledeceğim dedim. Adam beni yarın zorlayacak ama kendi aklımdaki tasarımı yapacağım ;)

Kesinlikle haklısınız.
Müşteri bir taşla iki kuş vurma derdinde :)
Hem kartvizit hem el ilanı :)
Grafiker arkadaşımız belki buna zorlanmıştır ama böyle kartvizit olmaz.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Kesinlikle haklısınız.
Müşteri bir taşla iki kuş vurma derdinde :)
Hem kartvizit hem el ilanı :)
Grafiker arkadaşımız belki buna zorlanmıştır ama böyle kartvizit olmaz.

Bakalım bu gün bir broşür tasarımım var ve müşteri zorlu :)
öğlen 1 e kadar eline taslak vereceğim dua edin beğensin :p

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bi kartvizit için cok karışık çalışılmış.ama konuya yönelik olması bakımından güzel..kolay gelsin.

webdesigner57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrahguney.com.tr
arixira ve Nihat Baysal arkadaşlarıma katılıyorum bende kartvizitlerin sade ve anlaşılır olmasından yanayım ama gelin görünki bunu müşteriye anlatın, üstelik müşteriye yol göstermeme ve yardımcı olmama rağmen onlar bu işi kendi görmek istedikleri gibi ve kendi işlerine geldiği gibi görünmesini istiyorlar ve bu konudada maalesef yapacak birşey kalmıyor...

arixira "Uğraştığını ve bu işi yeni yapmaya başladığını hissediyorum" sözünüzün "uğraştığınız" kısmına katılıyorum ancak "bu işi yeni yapmaya başladığınızı hissediyorum" yargınıza katılmadığımı sölemek istiyorum, bu işi (şuanda yapmış olduğum iş olmasada) yaklaşık 4 seneden beri yapmaktayım, tasarımların vasat olduğu konusunda birşey diyemem sizin görüşünüz yüksek derecede saygı duyarım, ama inanın ilimizdede bu işi layıkıyla yapan yani diğer 3 büyük şehirle yarışacak derecede çalışan arkadaşlarımız var bence Sinop'ta hiç yabana atılacak bir şehir değil bu konuda, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum...

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla süper olmuş tam elazığ işi gibi her şey var müşteri el ilanını çıkarmış aradan bide bu kartın arka yüzü varmı :))))

blackslope

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türk milletindeki kartvizite resim koyma merağına hasta oluyorum :D
benden kartvizite yaptığı iş ile alakalı resim koymamı isteyen müşterilerimin işlerini yapmıyorum artık ki o dereceye getirdiler..