Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dershane Raket Çalışması

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınıza açıktır

d0lp3.jpg

Benzer konular

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
kariyer işi ciddi bir iştir. yalnız ben burada hiç bir ciddilik göremiyorum. Fontlar çok kötü ve ciddiyetsiz kurgu yok, vurguda yok ve üstüne üstlük tasarımda bir gelişim de yok

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
sevgili dostum sen bu işin içindemisin bilmiyorum ama clp isleri dikkat çekmek zorundadır , sen gidip times bilmem ne gibi ciddi fontlari kullanırsan ne dikkat çekebilirsin ne de baskalarından farkın kalır , burdaki amaç dikkat çekmek açık hava çalışmalarının amacı budur ve sonuçta bu reklam işidir oturup kitap dizmiyoruz , matbu iş değil sonuçta biraz daha incelemeni tavsiye ederim açık hava çalışmalarını...

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com
sert eleştiriye gerek yok bence, bu işin neresindesin bilmiyorum ama arkadaşların eleştirilerine katılmıyor değilim daha iyisi olabilir bu eleştiriler noktasında devam edersek. Mevcu sunumun üzerinden şunu söyleyebilirim: öğrenci görselinin olduğu bölümü gri tonlarda dene ve üstteki sloganı tek slogana düşür

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
sert eleştiriye gerek yok bence, bu işin neresindesin bilmiyorum ama arkadaşların eleştirilerine katılmıyor değilim daha iyisi olabilir bu eleştiriler noktasında devam edersek. Mevcu sunumun üzerinden şunu söyleyebilirim: öğrenci görselinin olduğu bölümü gri tonlarda dene ve üstteki sloganı tek slogana düşür

yorum böyle olursa ammena hocam haklısınız bunları göz önüne alacağım kesinlikle , zaten bu deneme amaçlı bir çalışma taslak yani eleştirinin dozunu iyi ayarlamak lazım iste