Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Devasa Bilişim Logo Çalışması 2012

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eski Hali;

oxZrO.jpg

Revize Hali;

xx65K.jpg

Kendi ofisim için yaptığım logo çalışmasının revize edilmiş halidir. Her türlü fikir ve eleştiriye açığım..

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baştaki on numara

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
affınıza sığınarak söylüyorum: bence hiç olmamış eski hali çok daha güzel. yeni hali çok bozmuş ve hiç bir albenisi yok

lksz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 ve 3. çalışmalar bana renk körlüğü testini anımsattı diğer 2 ve 4. çalışmalar güzel ancak çalışmanın ilk hali bence daha hoş görünüyor değişime gereği yok bence.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
baştaki on numara

affınıza sığınarak söylüyorum: bence hiç olmamış eski hali çok daha güzel. yeni hali çok bozmuş ve hiç bir albenisi yok

Teşekkürler :)

1 ve 3. çalışmalar bana renk körlüğü testini anımsattı diğer 2 ve 4. çalışmalar güzel ancak çalışmanın ilk hali bence daha hoş görünüyor değişime gereği yok bence.

Hiç o açıdan düşünmemiştim, olsun bir nevi körler sağırlar birbirini ağırlar :))
bu gidiş ile zaten logoyu değiştiremiyecem :) Teşekkürler eleştirin için.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de grahicer25 ile aynı düşünüyorum ...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
hasan nacizene fikrim logonu değiştirme ama yazı olarak revize hallerdeki etli yazı karakterlerini kullanırsan daha güzel olur. ince yazı kibar ama bir çok alanda uygulamada okunma sorunu yaşatır. bir de logoya yazı sokma isminin altında belirt tıpkı revizelerdeki gibi daha güzel olur. :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆

Teşekkürler :)

hasan nacizene fikrim logonu değiştirme ama yazı olarak revize hallerdeki etli yazı karakterlerini kullanırsan daha güzel olur. ince yazı kibar ama bir çok alanda uygulamada okunma sorunu yaşatır. bir de logoya yazı sokma isminin altında belirt tıpkı revizelerdeki gibi daha güzel olur. :)

Eleştirin için teşekkürler erkan hocam, zaten hevesim kırıldı ya logo konusunda :)) Çok büyük bir iştahla başlamıştım. Renkli yapmamdaki sebep tasarım ofisi olduğu için biz renklerle haşır neşiriz :) O bakıma eski logo bana çok cansız geliyordu. Her neyse artık muhakkak dediklerini değerlendiricem tekrardan teşekkürler :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
diğer arkadaşlarıma kesinlikle katılıyorum. Eski halinin bir albenisi ve çizgisi var. Yni hali karışık, çok renkli, ve dezavantaj sınırları içinde birçok şeye hakim..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
diğer arkadaşlarıma kesinlikle katılıyorum. Eski halinin bir albenisi ve çizgisi var. Yni hali karışık, çok renkli, ve dezavantaj sınırları içinde birçok şeye hakim..

Eleştirin için teşekkürler :) Sadeliği severim fakat işimiz renkler olduğu için bu şekilde denemiştim, eleştiri geldikçe zaten logoda şekilleniyor :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Hasan kardeşim eski logon gayet şık ve amaca uygun değiştirme derim ;)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hasan kardeşim eski logon gayet şık ve amaca uygun değiştirme derim ;)

Kesin kararım değiştireceğim kimse döndüremez kararımdan :rofl::rofl:
Şakası bir yana galiba eskisi gibi kalacak, Eleştirin için teşekkür ederim :)

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hasan, madem bir revizyona gidiyorsun, ben de bir kaç kelam edeyim.
eski ya da yeniyi tercih edersin o senin kalbinin müsterih olacağını bir konu. Ama kurum ismini yeni yaptığın fontla değiştirmelisin. (bu arada nedendir bilmem ama kabel en sevmediğim fontlardan biridir.) Gri tonu eskisine göre daha açık tercih etmen de daha iyi olmuş. D'nin etrafında döndürdüğün şirket ünvanını da yeni yaptığın şekilde kullanmalısın. Ama kabel fontunu yine değiştirerek :) . Bir de elin değimişken şu kırmızı rengin yerine bilişim sektörüne daha yakışan lacivert, mavi ya da turkuaz gibi renklere yönelsen daha güzel olur. Gri ile birlikte bu saydığım renkler genelde hoş durur.
Selam ve muhabbetle kardeşim.

lundbye

🌱Yeni Üye🌱
bence eski hali genel olarak daha titiz, hoş görünen bir tasarım

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hasan, madem bir revizyona gidiyorsun, ben de bir kaç kelam edeyim.
eski ya da yeniyi tercih edersin o senin kalbinin müsterih olacağını bir konu. Ama kurum ismini yeni yaptığın fontla değiştirmelisin. (bu arada nedendir bilmem ama kabel en sevmediğim fontlardan biridir.) Gri tonu eskisine göre daha açık tercih etmen de daha iyi olmuş. D'nin etrafında döndürdüğün şirket ünvanını da yeni yaptığın şekilde kullanmalısın. Ama kabel fontunu yine değiştirerek :) . Bir de elin değimişken şu kırmızı rengin yerine bilişim sektörüne daha yakışan lacivert, mavi ya da turkuaz gibi renklere yönelsen daha güzel olur. Gri ile birlikte bu saydığım renkler genelde hoş durur.
Selam ve muhabbetle kardeşim.

Semih hocam eleştirilerini hiç eksik etmezsin bizlerden inşallah :) Dediğin gibi bir derleme yapacağım. Çok teşekkürler tekrardan :)

.:IDN:.

🏅Acemi Tasarımcı🏅

sen yorum yapma bence allah aşkına :) lütfen arkadaşım birazcık suskun kalıp derinden ilerle araştır kendini geliştir yoksa böyle kendini yer bitirirsin egona esir olma...tavsiye ve eleştiri boyutuna gelince konuş yada eleştirirken neye dayanarak bunları söylediğini açıklarsan daha iyi olur... o arkadaşı eleştirme gibi bir durumun olmasın lütfen :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑

tavsiye ve eleştiri boyutuna gelince konuş yada eleştirirken neye dayanarak bunları söylediğini açıklarsan daha iyi olur...

Arkadaşım okuduğunu anlayamacak kadar saf mısın ? Saf numarası mı yapıyorsun?
Sebebi graphicer25 söylemiş ben de o ikre katılmışım bu yeteri kadar açıklayıcı değil mi? Hecelememi ister misiniz? ...