kendi şahsım için hazırlamış olduğum kartvizit tasarımım için yorumlarınız ...
dildare 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Eyl 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 5 Ocak 2012 #1 kendi şahsım için hazırlamış olduğum kartvizit tasarımım için yorumlarınız ...
Soner DİLEK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 606 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.sonerdilek.net 5 Ocak 2012 #2 bence hoş olmuş.. sadece nacizane bişiy sölicem beyaz kısmın sol üst köşesini düz yapsaydınız keşke emeğinize sağlık
bence hoş olmuş.. sadece nacizane bişiy sölicem beyaz kısmın sol üst köşesini düz yapsaydınız keşke emeğinize sağlık
dildare 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Eyl 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 6 Ocak 2012 #3 aslında bi kç kişide aynı şeyi söledi demek ki bir de öle denemem gerekiyor
srpsyn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Ağu 2010 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 6 Ocak 2012 #4 yırtılmış kağıt olayını yedirememişsiniz gibi geldi bana tabi pixel sorunundanda öyle görmüş olabilirim. elinize sağlık iyi çalışmalar kolaygelsin..
yırtılmış kağıt olayını yedirememişsiniz gibi geldi bana tabi pixel sorunundanda öyle görmüş olabilirim. elinize sağlık iyi çalışmalar kolaygelsin..
selimArslanoğlu 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 354 Tepkime puanı 20 6 Ocak 2012 #5 güzel olmuş ufak bir fikir versem sol köşeleri oval kestirseniz dahamı yakışır acaba
T TB065 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Ocak 2012 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 30 Ocak 2012 #6 Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam. Grafiker arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim: tuncdemirbilisim@hotmail.com.tr
Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam. Grafiker arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim: tuncdemirbilisim@hotmail.com.tr