Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasarımlar hakkında pek bir şey söylemeyeceğim çünkü yavan tasarımlar...ama yazılar daki hatalar beni benden aldı.Umarım böyle basılmamıştır.Böyle basıldıysa tek diyeceğim söz: vay anammm vayyy...Başarılar...
Tasarımlar hakkında pek bir şey söylemeyeceğim çünkü yavan tasarımlar...ama yazılar daki hatalar beni benden aldı.Umarım böyle basılmamıştır.Böyle basıldıysa tek diyeceğim söz: vay anammm vayyy...Başarılar...
Yavan derken tasarım adına pek bir şey olmadığını pek kafa yorulmadığını ifade etmek istedim.Tasarım:aykırı ve farklı düşüncelerdende oluşur tabii sanat çalışmalarında.O yüzden bu çalışmaya hipermarket tanıtımı demek daha doğru olur.Başarılar...
hoş duruyor kötü sayılmaz ama 2 çok karışık ya daha sade ve anlaşılır bir şeyler kullanabilrdin 2.afişteki sarı fontta hiç uymamış yinede emeğine sağlık