Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence gayet hoş olmuş.ama adres kısmını beyaz seritle asagı alsan daha ii olur.logoyu da birz ufaltıp adreslerin basında ust tarafa koyabilirsin bence ..
Kayseri Ticaret Odasinin dosyasi gibi. Bilgisayar firmasi icin oldukca cig bir calisma. Zemini koru. Diger tum bilgileri sil bastan calis. Zemini 180 derece cevirerek, sil bastan yeni bir calisma yaparsan, daha iyi sonuclar elde edinirsin.
YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HEPSİNİ DİKKATE ALICAM logoların üstte olmasını müşteri istedi :/ onun dışında arka şeritteki adres slogan değil sweetce nin de söylediği gibi blur yok
evt logo çok büyük önde ve beyaz şeridi keşke altta ve sadece arkada kullansaydın.. ön kapakdaki dünyayı anımsatan dairenin içindeki yazı ve eL qörseli çok qüzel olmuş ama üstteki şerit sırıto... p.shopta yapıosan çalışmayı şeridin altına transparan bi şerit at derim...
YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HEPSİNİ DİKKATE ALICAM logoların üstte olmasını müşteri istedi :/ onun dışında arka şeritteki adres slogan değil sweetce nin de söylediği gibi blur yok
transparan bir şerti attım zaten düşüncemde oydu ama logolar anlaşılmadığı için kaldırdık çalışmanın üstüne kaydetmemiş olsaydım ilk halinide sizlerle paylaşmak isterdim :/