Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Doyuran FastFood Broşür Tasarımım...

meda_x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erbaatasarimofisi.com
52465212.jpg

58756548.jpg

96053214.jpg

76248637.jpg

Yorumlarınızı Bekliyorum...

Benzer konular

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Arkadasım güzel ve hoş olmuş eline sağlık. Sadece (Bence) dış kapak zemini bu tür bir çalışmaya göre biraz ciddi ve ağır kaçmış. Daha neşeli bir zemin olabilirdi belki. Nacizane fikrim bu. Bir de mönü görüntülerini yerleştirdiğin bulutlu yırtık kağıt görüntüsü sekizinde de aynı, sanki farklı yırtılma görüntüleri olsa o kopyala yapıştır havasından da kurtulur du. Ön kapaktaki Paket servis yazısı biraz daha büyümeli. Bir de "Evlere ve işyerlerine" ibaresine sanki gerek yok gibi. Yine ön kapakta "ESSİZ" yazılmış "EŞSİZ", "chiken" yerine "Chicken" olacak. Belki gözden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim. Birde menülerdeki ürünleri yazdığın beyaz harfler birez birbirine girmiş. Sıkışık duruyorlar.

Son olarak "Bizi Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz" yazısı üstteki girma ismiyle bloklu olsa daha şık duracaktır.

Son düzenleme:

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık tam benlik bir yer burası :D

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık güzel çalışma, yalnız zeminler biraz koyu olmuş.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
genel itibari ile gayet güzel bir çalışma
acıktırdığı gerçeğini ben de kabul ediyorum :)
eline sağlık

ege6464

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışmanın zeminini ve görsellerini bana gönderebilirmisinizi

Moderatör tarafında düzenlendi:

hmmx

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımın tıpkı kullanıcı adım gibi "hmm" dedirtti. :)
Ellerine sağlık çok hoş olmuş.

EsnkL

🌱Yeni Üye🌱
gercekten cok guzel bı calısma olmus ellerıne saglık

Manndaudsvinter

🌱Yeni Üye🌱
merhaba. siteye yeni uye oldum bir bakayim ne var ne yok diye. ama uye olduguma bile pisman oldum. bu ilk ve son yorumum olsun. ben senin menunu sectim maalesef kusura bakma.

simdi gelelim calismana.

1- Paket Servis logosu yukarida degil sag veya sol atta olmali. Ayrica Ev ve is yerlerine yazi tipin olmamis. Typography'i degistirmen lazim.

2- Essiz lezzetler bir arada yazi tipin turkce degil. Bu tip menulerde en onemli sey bakilir bakilmaz anlasilmasidir ve sen daha menunun kapaginda yapilacak en onemli hatayi yapmissin. O nedenle yazi tipini degistir ve turkce bir karakter kullan.

3- Menu isimlerini fiyatin uzerine koyman gerekiyor. Menu isminden sonra altinda fiyati olmali. Ayrica menu isimleri icin sectigin font kapakta sectigin DOYURAN FASTFOOD fontuyla ayni olursa iyi olur. Zira cok fazla font degistirmek iyi degildir. Bu senin temani bozar.

4- kapak haricindeki diger arka planlar olmamis. Zira hem alakasiz hemde yanlara koydugun marulla bir iliski yok. Tema yaratmayi unutma. Bir sey koydugun zaman mutlaka bunlarin bir nedeni ve iliskisi olsun.

5- Her sayfada kenarlara marul koyman rahatsizlik verici. Ya bunlari tamamen kaldir ya da her sayfada farkli bir sey kullan. Hamburgerde olay marul degildir yalnizca.

6- En son sayfa gercekten bir facia olmus. Bence o sayfayi kaldirip internetten biraz menu dizaynlarina bakarsan daha iyi bir sey yapabilirsin.

5- Chicken yerine tavuk yazarsan daha fazla kisi anlar. Hadi diyelim ingilizcesini yazacaksin dogrusunu yaz. Chicken olacak. Chiken degil.

Velhasili kelam site ve forum sayfasi amatorlerle doluymus. Basarilar diliyorum bu sitedeki tum arkadaslara. Ayrica sanada dizayn hayatinda basarilar diliyorum. Yetenegin oldugu bariz en azindan bir seyler deniyorsun. Soylediklerime kulak asip biraz daha duzenleyebilirsin. ya da "bu kim lan" diyip sallamayabilirsin. karar senin.