Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet fazla kaçmış alt taraf. Hepsi beyaz arkaplan yüzünden oldu. arkası beyaz olunca objedeki kenar parlaklıkları belli olmuyor. Photoshop ta icon tasarlarken yapılabilecek en büyük hata
Konuyu takip ediyor musunuz bilemem de benim başka bir isteğim var sizden. Resimdeki bluex yazısı veya o tarz bir şey nasıl yapabilirim? Özel mesaj atacaktım, yasaklanmış. Siz atabiliyorsunuz sanırım Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu takip ediyor musunuz bilemem de benim başka bir isteğim var sizden. Resimdeki bluex yazısı veya o tarz bir şey nasıl yapabilirim? Özel mesaj atacaktım, yasaklanmış. Siz atabiliyorsunuz sanırım Yardımcı olursanız sevinirim.
Vallahi ben çok beğendim. Aslında 3D şeyleri seviyorum. Pek fazla bulamadığım için hoş geldi, ama senin ki bir başka Lütfen paylaş. Takipteyim, paylaştığın da yorumumu 'alıntı' yapıp linki atarsan iyi olur bildirim geliyor.