Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dreamlıke PARTY (ILK CALISMAM )

byyormaz

🌱Yeni Üye🌱
BI PARTI ICIN ILK DEFA YAPDIGIM AFIS TASARIMI ;) YORUMLARINIZ

flyer85x11.jpg

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
bu haliyle ilgi çekici bir görsel olacağı kesin. renkler canlı. son halini de görmek isteriz.

emeğine sağlık...

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Gereksiz görsellerle çalışmayı boğmamışsınız,tebrik ederim.Bitmiş halini de görmek isteriz.Tek önerim noktalama işaretlerine dikkat etmeniz gerektiği yönünde.Elinize sağlık.

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
tamam güzel olmuş yalnız çeşitli sitelerde buna benzer tonla psd afiş tasarımları var ve bana sanki bana bunların üzerinde oynanmış gibi geldi

1311542323_xjzqs3af0rydryq.jpeg

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
tamam güzel olmuş yalnız çeşitli sitelerde buna benzer tonla psd afiş tasarımları var ve bana sanki bana bunların üzerinde oynanmış gibi geldi

1311542323_xjzqs3af0rydryq.jpeg

Gösterdiğiniz çalışma ile arkadaşın çalışması arasında oldukça fark var diye düşünüyorum.Yerleşim planı olarak benzetmiş olabilir ama uygulama, renkler vs. benzemiyor.

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
Evet hemfikirim, ancak ben yukarıdaki resmi sadece bu tür afişler için genel bir örnek teşkil ettiğini düşündüğüm için koydum ve benzer olduğunu düşündüm. Buna rağmen arkadaşın çalışmasını güzel bulmadım diyemeyeceğim. Çünkü nette bu tür psdler link olarak mevcut.

byyormaz

🌱Yeni Üye🌱
psdler kullanmak Icındır dıye dusunuyrm AFISIMDEDE KULLANMA PSDLER VAR ama Al oyna yerlesdır Kesınlıkle degıldır !