Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve bir sorum olucaktı.. Dreamweaper programıyla site tasarlıyorum fakat menü yanlış yerde duruyor. Float ile ilgili bir problem olduğu açık ama ben beceremedim. Resim aşağıda..
Bu şekilde istiyorsun sanırım kodları düzenledim. Float mantığnı sana anlatayım. 1,2,3 elemanlarımız olsun. 1.2 yanyana 3 onun altında olsun istiyorsan 1.2 float verirsin bunlardan sonra kodlarda ekledim #temizle diye yani clear:both; vermen gerek bu şekilde yapmazsan float temizlenmediği için herşeyi yanına çekmeye çalışacak 3. elemanı yanında istemiyorsak 2 den sonra temizle koyucaz ki 3 aşağıda kalsın. İnşallah açıklayıcı olmuştur. CSS kodlarını html sayfanda tutma css sayfasında tutman gerek aşağıdaki linkte hazırladım biraz incelersen anlayabilirsin.
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık Tek aklımın yatmadığı nokta float ve clear özelliği zaten. Anlatmışsın ama daha çok çalışmam lazım anlamak için.. Menünün düzgün hale gelmesi için ve diğer kutuların bozulmaması için neye clear verdin acaba?
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık Tek aklımın yatmadığı nokta float ve clear özelliği zaten. Anlatmışsın ama daha çok çalışmam lazım anlamak için.. Menünün düzgün hale gelmesi için ve diğer kutuların bozulmaması için neye clear verdin acaba?