Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duvar Saati icon çalışmam. icon lar üzerinde çalışmalarımın bir parçası. Eğlenip, öğrenmek amacı ile yapılmıştır. Öneri, eleştiri ve beğeninize sunuyorum Resme tıkırdatıp orjinal boyutta bakınız.İconumu incelemeniz için PSD linki aşağıda
Çok başarılı. Yalnız ışık yansımasında problem var gibi. Tam daire değilde alt kısımda sağa ve sola doğru genişleyen bir görüntü algılanıyor. Kolay gelsin.
Çok başarılı. Yalnız ışık yansımasında problem var gibi. Tam daire değilde alt kısımda sağa ve sola doğru genişleyen bir görüntü algılanıyor. Kolay gelsin.
Ekranım hd monitör olduğundan yanılttı beni. Canlı renklerden dolayı farkedemedim. Üst ve alt koyuluğun birleşmesi lazım. Yoksa dediğiniz gibi tam yuvarlak algılanamıyor. Bunu da laptobun ekranında baktığımda fark ettim. bunu düzeltmek gerek Uyarı ve yorumunuz için teşekkür ederim.