Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

eleman arıyoruz

thepoint30

🌱Yeni Üye🌱
kolay gelsin

ikitelli organize san. bölgesinde kurulu olan matbamıza baskı öncesi hazırlık çalışmalarına tarzını koyabilecek işinde ciddi prezantbl esnek çalışma saatlerine uyabilen ekibinde liderlik üstlenebeilecek uzun koşacak bir takım arkadaşı arıyoruz

m.gündogdu

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba nişanlım askerden henüz geldi.Daha önce 3-4 yıl gazete tecrübesi var aynı zamanda teknik müdürdü. Çalışmalarının yaklaşık 1 senesini matbaada sürdürdü. Tam olarak ne iş yapacağından bahsedebilirseniz cv gönderebilirim.

HALİL1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb ben corel photoshoop vbılıyorum tekstıl ve matba ajns tecruben var ılgılenırsenız oelden msj atabılırsınız teskkurler.

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Merhaba ben Freehan ve Photoshop biliyorum ajans ve matbaa tecrübem var , fakat çok nadirde olsa bazen takıldığım yerler oluyor.İş arıyortumşu an , isterseniz sizinle görüşmeye gelebilirim yada cv mi gönderebilirim...

Matbaa isminizi söyleyebilirmisiniz ?

reyhan400

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
Söylediğiniz özellikler tam bana göre eşiminde organize de çalışıyor olması da bu ilana ilgimi arttırdı doğrusu kısa bi bilgi vermek isterim size kendimle ilgili; Baskı öncesi ve Baskı sonrası Bilgi ve deneyime sahip olmam.
Tüm Baskı teknikleri konusunda bilgi sahibi olmam ve Piyasadan yetişmiş olmam. Her türlü ürünün fiyatlandırmasını yapabilecek bilgi ve deneyimine sahip olmam. Ve ayrıca yukarıda belirttiğim tüm bilgi ve deneyimimi grafikerlikle pekiştirmiş olmam. Açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı. Aldığı işin üretim formunu açıp matbaaya ileterek takibini yapabilecek ve sorumluluğunu üstlenecek yapıda olup, altında çalışan insanları iyi yönlendirme yeteneğim bulunmaktadır.

NUMBER_ONE

🌱Yeni Üye🌱
SİparİŞlerİnİzİ Tİtİzlİkle Hazirlar Baskiya Hazir Halde Msn Den GÖnderebİlİrİm Bİlgİnİze...