Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Emlak Kurumsal Kımlık !

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo, basılı evrakları vs... bırkac tanesını ekledım ıyı forumlar... insallah bu calısmada reklam ıcerıyor dıye mezarlıga gonderılmez :)
ekitkurumsalcopygt1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş fakat küçük duruyo biraz resim detaylar tam algılanamıyor

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanız üzerinde bulunan web adresini kaldırıp, düzelt butonunu kullanarak lütfen tekrar yükleyiniz.Aksi taktirde konunuz 15 dk içinde kaldırılacaktır.

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üzerine tıkladıgında zaten bıraz daha buyuk halinı verıyor dıye bu boyutlara cektım. Sevmıyorum oyle buyuk calısmaları koymayı acılması cok uzun suruyor ve ınsanlar kapatıp gecıyorlar hemen ama cokta ufaksa bıraz daha buyutebılırım...

çalışmanız üzerinde bulunan web adresini kaldırıp, düzelt butonunu kullanarak lütfen tekrar yükleyiniz.Aksi taktirde konunuz 15 dk içinde kaldırılacaktır.

Eskı lınkı atmısım ozur dılerım duzelttım ... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

daio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo iyi fakat ana tema biraz klasik kalmış...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel gerçekten dicek bişey bulamıyorum...eline sağlık...

aysom00

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler, yerleşim çok güzel
ellerine sağlık:)

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı için teşekkurler. Bu tür sunumlar gerçekleştirmek isteyenlere deviantart ı tavsiye edebilirim fikir almanız hakkında yardımcı olacaktır ama sakın bu tür sunumlarla müşterinize gitmeyin zira arka planı yaptığınızlogo yada basılı evrakla bırlikte sanıp sacma sapan seyler soyleyebılıyorlar :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumlarınızı için teşekkurler. Bu tür sunumlar gerçekleştirmek isteyenlere deviantart ı tavsiye edebilirim fikir almanız hakkında yardımcı olacaktır ama sakın bu tür sunumlarla müşterinize gitmeyin zira arka planı yaptığınızlogo yada basılı evrakla bırlikte sanıp sacma sapan seyler soyleyebılıyorlar :)

gerçekten saçma sapan şeyler söyleyen oluyomu...güldüm gerçekten...:) tekrar eline sağlık...

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı bir çalışma eline sağlık ...

cesim

🌱Yeni Üye🌱
düşüncelerine sağlık olmuş önemli olan bu çalışmayı bu stilde basmak.... orası çok önmeli...

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sarı siyah beyaz çok iyi uyum sağlamışlar ancak...

tasarımlarınızı ön plana çıkarmak için uğraş sarfetmişsiniz.. zemin ve gölgelendirmelerinize yorum yapılacaksa.. tasarımlarınızı 2. plana atacak kadar iyi

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten saçma sapan şeyler söyleyen oluyomu...güldüm gerçekten...:) tekrar eline sağlık...

suan aklıma ılk gelen gecen gun yaptıgım bır okul logosu! yere yansıma efektı verdım ve arkasında yıne golge attım beyaz zemın uzerıen transparan sekılde logonun halını koyarak uzerınede orjınal logoyu kullandım ! Daha sonrakı telefon gorusmemız soyel oldu ; logo cok guzel olmus mudur bıle begendı ! ama dedıkı arkadakı goldeyı ve ıkıncı logoyu kaldıralım yansıma da olmasın cok daha guzel bırde olyle yapsın :)