Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

etiket tasarımı ( yorumlar için teşekürler:) Sahra Doğal Kaynak Suyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
86383896dw2.jpg

şimdiden teşşekürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

mediamania

🌱Yeni Üye🌱
Aslında bu çalışma çok daha güzel en azından logo daha hoş olmuş. Ama sahra deyince çöl akla geliyo firma ismi yanlış seçmiş. Buna göre firmanın ismiyle ilk çalışma daha uyumluydu. Tasarım olarakta bu güzel olmuş. Sadece sahra nın arkasında dağ var orası biraz tuhaf geldi bana ama tasarımda biraz özgün olmalı değilmi. Sonuçta sahra deyince insanın aklına çöl ve sıcak gelir sıcak aklına gelince insan susayabilir böyle düşününce aslında isim yanlış değil. Saat çok geç olmuş :) bu saatteki yorum çok sağlıklı olmaz sen bana aldırma yinede :) Kusuruma bakma

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu yorum için çok teşşekürler geç saatte olsa:))

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
bende bunu daha çok begendim diyerine göre ama şöle birşey dikkatimi cekti ay bak yine kızcak bu bana ama olsun sölim şimdi sen logo gözüksün diye arkaya o yuvarlagı koymuşsun ya ben onu begenmedim işte arkadaşım

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
casmin kızmadım :)): bu sefer taamam belki renktendir oturmamıştır bi bakıyım inceliyim yorumun için saol :))::)

VOLKANDUSMEZ

🌱Yeni Üye🌱
bana gore etiket bogmus kendini hele marka hic kendini gostermemis sahra kaybolmus gitmis patlatman lazim bu adamlar su firmasi yuzlerce firma var ve damacanalarin arasinda bu etiket kaybolur

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Su ambalajı için bence gayet güzel olmuş..kalıplaşmışl sert ambalajlardan farklı olmuş..bir tüketici olarak begenimi kazandı..emegine saglık

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlki daha iyi duruyor.

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bence ufak bi not dogal derken ĞĞĞĞ :)

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende bunu daha çok begendim diyerine göre ama şöle birşey dikkatimi cekti ay bak yine kızcak bu bana ama olsun sölim şimdi sen logo gözüksün diye arkaya o yuvarlagı koymuşsun ya ben onu begenmedim işte arkadaşım

eline sağlık ama bende o arkadaki yuvarlağıın yerine dağı daha büyüterek koysan bide dogal yazıyor gibi geldi aslı doğal dimi....

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kusuruma bakmayın ama grafiker deyilim amatörce hobi olarak tasarımlar yapıyorum lakin bu tasarımı bir baskıcı olarak bile basmak istemem. Güzel olmuş diyen grafiker arkadaşlarıda anlayamadım acıkcası renkler uyumsuz yani tüm renk tonları neredeyse aynı fontlar uyumsuz. Bence siz birkaçtane su etiketi alınız ve ilceleyiniz bu tavsiyen buradaki olumlu yorum yapan arkadaşlar içinde gecerlidir. BAŞARILAR

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle "dogal" değil "doğal" olacaktı ve logo nun arkasında kullandığın yuvarlak daire ay"mı yada ne anlamış değilim. sol kenardaki tepeciğin altındaki deredeki çimenemsi yansıma nerden geliyor ve SAHRA nın dereki yansıması neden farklı bir renk ?

Şu ambalajı için fazla mat renkler kullanmışsın

deex

🌱Yeni Üye🌱
hocam matba bölümünde öğrenciyim su ambalajı tasarımı yapıcam..bu tasarımını kullanmak istiyorum verirmisin??

yasin yıldırım

🌱Yeni Üye🌱
logonun sudaki persfektifi oturmamış ve herşeyin dengesi yerinde bu tasarımda ağaçları biraz daha ön plana çıkarılabilinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...