v2
Tekno 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 8 Haz 2008 #1 v2 Son düzenleme: 8 Haz 2008
K korhanya ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 249 Tepkime puanı 5 8 Haz 2008 #2 tebrikler. çok güzel olmuş ama ordan turkey ibaresini kaldırıp türkiye yazsan. kendine hindi diyen bir taraftar karşı takımın taraftarını işsiz bırakmaz mı?
tebrikler. çok güzel olmuş ama ordan turkey ibaresini kaldırıp türkiye yazsan. kendine hindi diyen bir taraftar karşı takımın taraftarını işsiz bırakmaz mı?
Tekno 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 8 Haz 2008 #3 önerini uyguladım daha güzel oldu böyle gerçekten de
K korhanya ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 249 Tepkime puanı 5 8 Haz 2008 #4 teşekkür ederim. büyük boyda yüklede baskı yapıp asalım bizde
Tekno 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 8 Haz 2008 #5 korhanya' Alıntı: teşekkür ederim. büyük boyda yüklede baskı yapıp asalım bizde Genişletmek için tıkla ... öyle asmak falan hiç aklımdan geçmedi ya :smile: sadece forumlarda imza olarak kullanıyorum bunu ama odanıza falan ascaksanız çekinmeden yaparım:rofl:
korhanya' Alıntı: teşekkür ederim. büyük boyda yüklede baskı yapıp asalım bizde Genişletmek için tıkla ... öyle asmak falan hiç aklımdan geçmedi ya :smile: sadece forumlarda imza olarak kullanıyorum bunu ama odanıza falan ascaksanız çekinmeden yaparım:rofl:
LuNaTiC 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Tem 2007 Mesajlar 899 Tepkime puanı 11 Yaş 41 9 Haz 2008 #6 Futbolcular arka plan gibi durmuş, biraz daha belirgin olursa daha güzel olur.
G gsimp 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Haz 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 22 Haz 2008 #7 Arkadaşım bunlardan bir tanesini bi yerde kullanmak için izin istiyorum senden Ayrıca çok güzel olmuş emeğine sağlık:rofl:
Arkadaşım bunlardan bir tanesini bi yerde kullanmak için izin istiyorum senden Ayrıca çok güzel olmuş emeğine sağlık:rofl:
broken_wings 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 722 Tepkime puanı 9 22 Haz 2008 #8 LuNaTiC' Alıntı: Futbolcular arka plan gibi durmuş, biraz daha belirgin olursa daha güzel olur. Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum daha velirgin olmayı çoktan hakettiler Ve kesinlile Türkiye..
LuNaTiC' Alıntı: Futbolcular arka plan gibi durmuş, biraz daha belirgin olursa daha güzel olur. Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum daha velirgin olmayı çoktan hakettiler Ve kesinlile Türkiye..
pcfaresi 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 659 Tepkime puanı 11 Web sitesi yeniguc.com 20 Eyl 2008 #9 resimler gözükmüyor