Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eurovision 2012 Baku Azerbaijan

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eurovision 2012 Baku Azerbaijan (2011 Eurovision Şarkı Yarışması Bakü Tasarım)
eurovision_2011_baku.jpg

eurovision_2011_baku1.jpg

eurovision_2011_baku2.jpg

Geçen yıl Eurovision Almanya için yaptığım deneme çalışmamı TRT'de Eurovision'a Doğru Programında, tanıtımlarında, aHaber'de, Eurovision Resmi Sponsoru MAN otobüslerinin baskılarında, pek çok yerel, ulusal, yabancı tv ve sayısız internet sitesinde kullanılması beni çok mutlu etti. Bu yılda kardeş Azerbaycan için çalışmalar yaptım ve yapıyorum. İlerleyen zamanlarda Eurovision ile ilgili daha yeni deneme çalışmalarımıda paylacağım.Umarım beğenirsiniz.

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 nolu çalışma bana daha güzel geldi,
biraz koyu tonlardna kurtulursa sanki daha da güzel olacak.
Eline sağlık.

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 nolu çalışma bana daha güzel geldi,
biraz koyu tonlardna kurtulursa sanki daha da güzel olacak.
Eline sağlık.

Eurovision temalı grafiklerde genelde birkaç koyu ton kullanılıyor aslında o geleneğe sadık kalmaya çalıştım. 1. resim en son yapmış olduğum resim. Üç resimde birbirinin değiştirilmiş, ufak değişikler yapılmış hali. + Eleştirinizi göz önüne alarak yeni, farklı resimler yüklemeye devam edeceğim. Yorumun için ayrıca teşekkür ederim. :)

Y

yasindemirkale

Guest
bence çok renk kirliliği var ama 2. tasarım hoşuma gitti. 2012 eurovision için benimde bir çalışmam vardı bende yayınlayım bari :)

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok renk kirliliği var ama 2. tasarım hoşuma gitti. 2012 eurovision için benimde bir çalışmam vardı bende yayınlayım bari :)

Öncekilkle renk kirliliği gibi kaba bir tabir hiç hoş olmamış. Ordaki renkler tamamen Azerbaycan'ın bayrak renklerinin karışımı. Mavi, Kırmızı, Yeşil ve Beyaz. Biraz renk bilginiz varsa bu renkleri karıştırdığınızda nasıl bir renk çümbüşü olacağını bilirsiniz. Aslında bilmesenizde bunu yaptığım grafiklerden görebilirsiniz. Ayrıca herşey tek düze, basit ve sade olmak zorunda değil, öyle gösterişli bir yarışmaya böyle rengarenk grafikler gider, gitti ve gidiyorda... :wink:

Ayrıca Tüm resimlerdeki ana tema Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü ve Azerbaycan bayrağının renkleridir. Azerbaycan'a ellerinde Türkiye bayrağıyla sahneye çıktıkları için jestlerine, jestle karşılık vermek istedim. Malum Azerbaycan'ın %20'si Ermenistan tarafından işgal edilmiş durumda...Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Y

yasindemirkale

Guest
İllaki Azerbaycan'ın renklerini kullanacaksınız diye bir şey yok..Ortamı germeye hiç lüzum yok. Ben buradaki insanları anlamıyorum. Hemen küçücük bir şeyde parlıyorlar. Neyse siz haklısınız. Hepsi çok güzel olmuş. Renkler falan harika yani muhteşem tasarımcısınız!!!

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İllaki Azerbaycan'ın renklerini kullanacaksınız diye bir şey yok..Ortamı germeye hiç lüzum yok. Ben buradaki insanları anlamıyorum. Hemen küçücük bir şeyde parlıyorlar. Neyse siz haklısınız. Hepsi çok güzel olmuş. Renkler falan harika yani muhteşem tasarımcısınız!!!

Yukarda yazdıklarımı okumamışsınız galiba? Yada okuyup anlamamışsınız.İlla Azerbaycan'ın renklerini kullanmam gerek, hayatınızda hiç eurovision grafiklerini incelemediniz galiba? + Daha farklı resimleri yükleyeceğimide söyledim. Benim küçücük şeye parladığım felanda yok sadece sizin uslubunuzu beğenmedim. Evet ben haklıyım resimlerimde renklerde gayet güzel, harika, en azından siz gibi önceki yıllara ait resmin üzerine eurovision 2012 yazmadım.Emek var, çalışma var konsept var. Bencede ortamı germeye gerek yok o yüzden bu size yazacağım son yorumdur.Eleştirileriniz için çok çok minnettarım bir dahakine renk kirliliği olmasın diye siyah beyaz bir grafik yapar koyarım :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Afedersiniz ama, gereksiz yere büyük puntolar kullanmanın da alemi yok :D

Beğenen ya da beğenmeyenin punto büyütmesine gerek yok, herkes okuyup anlayabilecek kapasitede, yani iş puntoyu büyütmekte değil, gözüyle bakış açısını genişletmekte :lol:

Bu arada ilk çalışmayı beğendim.

Y

yasindemirkale

Guest
Yukarda yazdıklarımı okumamışsınız galiba? Yada okuyup anlamamışsınız.İlla Azerbaycan'ın renklerini kullanmam gerek, hayatınızda hiç eurovision grafiklerini incelemediniz galiba? + Daha farklı resimleri yükleyeceğimide söyledim. Benim küçücük şeye parladığım felanda yok sadece sizin uslubunuzu beğenmedim. Evet ben haklıyım resimlerimde renklerde gayet güzel, harika, en azından siz gibi önceki yıllara ait resmin üzerine eurovision 2012 yazmadım.Emek var, çalışma var konsept var. Bencede ortamı germeye gerek yok o yüzden bu size yazacağım son yorumdur.Eleştirileriniz için çok çok minnettarım bir dahakine renk kirliliği olmasın diye siyah beyaz bir grafik yapar koyarım :)

vallahi senin için kafamı yoramam bu yazdıklarının hiç birini okumadım. haklısın saygılar. kinci olmaya gerek yok. olayları unuttum bile. ben YsndmrkL olarak adıma yakışır şekilde senden özür dilerim..

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 çalışma da harika...! ben 2012 için tasarımlar geliştiriyorum ve youtube'a yüklüyorum. başlıkta kullanmak için bu logolardan hangisini seçeceğime karar veremedim... harika hepsi!

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben hepsini beğendim ellerine emeğine sağlık :)

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 ve 3 gerçekten muhteşem... bende ilk logomu yaptım umarım beğenirsiniz :)) biraz basit bir çalışma gibi gelebilir size kalmış :)

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler :) kuşakların renkleri, aslında Azerbaycan bayrağının renkleri olduğu için güzeller. :) teşekkürler :)

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım çok güzel olmuş gerçekten beğendim harkulade. Logo, alev çiçekler ve yeşil, mavi, kırmızı kuşaklar çok hoş duruyor + simetriside çok güzel olmuş. Ellerine emeğine sağlık. :)

benim görmediğim başka çalışmaların varsa görmek isterim :)

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅