Exotic 350 Bold fontunu bulamadım elınde olan arkadasım varsa paylasabılırmı
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 2 Eyl 2008 #1 Exotic 350 Bold fontunu bulamadım elınde olan arkadasım varsa paylasabılırmı
sarcoglu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Eki 2007 Mesajlar 229 Tepkime puanı 8 2 Eyl 2008 #2 wornheart' Alıntı: Exotic 350 Bold fontunu bulamadım elınde olan arkadasım varsa paylasabılırmı Genişletmek için tıkla ... Exotic 350 Bold : indirmek için
wornheart' Alıntı: Exotic 350 Bold fontunu bulamadım elınde olan arkadasım varsa paylasabılırmı Genişletmek için tıkla ... Exotic 350 Bold : indirmek için
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 2 Eyl 2008 #3 cok tesekkur ederım arkadasım bana balık tutmasını oretırmısın çin atasozu olması lazım '' bır ınsa balık verırsen 1 gun karnı doyar ama balık tutmasını oretırsen ...'' ozellıkle aldıgınız sıtemı var ben aradım paralı cıktıda
cok tesekkur ederım arkadasım bana balık tutmasını oretırmısın çin atasozu olması lazım '' bır ınsa balık verırsen 1 gun karnı doyar ama balık tutmasını oretırsen ...'' ozellıkle aldıgınız sıtemı var ben aradım paralı cıktıda
sarcoglu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Eki 2007 Mesajlar 229 Tepkime puanı 8 2 Eyl 2008 #4 wornheart' Alıntı: cok tesekkur ederım arkadasım bana balık tutmasını oretırmısın çin atasozu olması lazım '' bır ınsa balık verırsen 1 gun karnı doyar ama balık tutmasını oretırsen ...'' ozellıkle aldıgınız sıtemı var ben aradım paralı cıktıda Genişletmek için tıkla ... sadece sabır ve iyi bir arşiv
wornheart' Alıntı: cok tesekkur ederım arkadasım bana balık tutmasını oretırmısın çin atasozu olması lazım '' bır ınsa balık verırsen 1 gun karnı doyar ama balık tutmasını oretırsen ...'' ozellıkle aldıgınız sıtemı var ben aradım paralı cıktıda Genişletmek için tıkla ... sadece sabır ve iyi bir arşiv
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 2 Eyl 2008 #5 myfonttan buldugum karekter bu ama yazılar tamamen farklı geldı
sarcoglu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Eki 2007 Mesajlar 229 Tepkime puanı 8 2 Eyl 2008 #7 sorun nerde ?
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 2 Eyl 2008 #8 sımdı yukarda verdırım j harfı bana lazım olan myfontun bana buldugu Exotic 350 Bold buna pc attıgım zaman tamamen farlı yazı cıkıyo
sımdı yukarda verdırım j harfı bana lazım olan myfontun bana buldugu Exotic 350 Bold buna pc attıgım zaman tamamen farlı yazı cıkıyo
sarcoglu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Eki 2007 Mesajlar 229 Tepkime puanı 8 2 Eyl 2008 #9 şimdi senin yukarda verdiğin küçük l (L) harfi j ie alakası yok genede resimdeki harfi istiyorsan küçük l (L) kullan resimdekinin %100 aynısı çıkıyor
şimdi senin yukarda verdiğin küçük l (L) harfi j ie alakası yok genede resimdeki harfi istiyorsan küçük l (L) kullan resimdekinin %100 aynısı çıkıyor
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 2 Eyl 2008 #10 cok ozur dılerım arkadasım basına bela oldum A harfı yuvarlak normalde burda sıvrı
sarcoglu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Eki 2007 Mesajlar 229 Tepkime puanı 8 2 Eyl 2008 #11 wornheart' Alıntı: cok ozur dılerım arkadasım basına bela oldum A harfı yuvarlak normalde burda sıvrı Genişletmek için tıkla ... şimdi caps lock a bas küçük harfleri kullan en son eklediğim resimde gözüküyor zaten dikkatli bak
wornheart' Alıntı: cok ozur dılerım arkadasım basına bela oldum A harfı yuvarlak normalde burda sıvrı Genişletmek için tıkla ... şimdi caps lock a bas küçük harfleri kullan en son eklediğim resimde gözüküyor zaten dikkatli bak
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 2 Eyl 2008 #12 tamam hocam yaptım kucuk harfı buk yapmıs matbacı arkadasım elıne kartvızıtı alan gelıyo yardımların ıcın cok tesekkur ederım
tamam hocam yaptım kucuk harfı buk yapmıs matbacı arkadasım elıne kartvızıtı alan gelıyo yardımların ıcın cok tesekkur ederım