Bence çok güzel olmuş. Fikir harika gerçekten. Ama mavi renk pek güzel durmamış bildiğim kadarıyla Eyüp için kullanılan renkler daha çok bordoya kaçıyor. Öyle birşey deneseydiniz keşke..
Güzel düşünceleriniz için Teşekkür ederim.Eyüp ilçesinin sahili ve doğasından dolayı mavi yeşil tonları kullanmayı uygun buldum. Genel eleştiriler içinde renkler ve Logodaki karışıklık ön planda. Renkleri kullanırken yukarda belirttiğim unsurlar dışında turkuvaz rengi çok sevdiğim için ve birazda Osmanlıyı da yansıtması açısından kullandım.
Logo daki karmaşa içinde şunları söyleye bilirim.Temel logo teknikleri için en önemli unsurun sadelik olduğunu biliyorum.Bu logonun kullanılabilirliği açısından da çok önemli.
Ama bu çalışmada sadece tasarımcının anlayabileceği bir çalışmadan ziyade herkesin burası Eyüp diyebileceği iddalı bir çalışma olsun istedim.Yurt dışında ki belediyelerin logolarını çok inceledim, çoğu benim çalışmama yakın şeylerdi.Çok zaman harcadım çok emek verdim çok çok eskiz yaptım.Baktığım zaman beğendiğim bir çalışma diyebilirim.
Ama eleştiriler hep aynı noktadan geliyorsa bir sorun var demektir.Kabul ediyorum.
Eleştiriler doğruyu bulma yolunda en iyi silah hepimiz için.Bu silahı daha iyiyi bulmak içn kullanmalıyız, birbirimizi incitmek için değil. Saygılar; Herkese