Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eyüp belediyesi logo çalışmam

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
nEiAq.jpg

fRgee.jpg

Benzer konular

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
Tebrıkler. Yalnız hep yarattığınız kalıp üzerinden gitmişsiniz. Farklı Renklerle Canlandırmayı Denedinizmi? Azda olsa bir pastellik katabilirseniz. Çok Hoş Görünücek. ama bu şekildee güzel olmuş. Fikriniz Harika diyebilirim. Başarılar.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tebrıkler. Yalnız hep yarattığınız kalıp üzerinden gitmişsiniz. Farklı Renklerle Canlandırmayı Denedinizmi? Azda olsa bir pastellik katabilirseniz. Çok Hoş Görünücek. ama bu şekildee güzel olmuş. Fikriniz Harika diyebilirim. Başarılar.

Teşekkürler.
Dereceye bile giremedim malasef..

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
peki dereceye girenleri görmek mümkün mü?

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
Kendi Derecenizi Oluşturunuz o zaman.. :) Yaptığınız tüm çalışmalar değerlendirmeye alın. Kendiniz Değer verin Çalışmalarınıza. Değerlileriniz Arasında Seçim Yapmakta Zorlanıyorsanız :) Kendi Değerinizi Ortaya Koyma Zamanıdır :))

Çok Edebiyatça oldu

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Bunu çok görüyorum bazen bir tasarım düşünürsün yaratıcılığını konuşturmak istersin ama uygulama da zayıf kalırsın. Orta daki buyuk çalışmadaki düşünce güzel olmuş aslında. Ama uygulama çok zayıf kalmış yani en basit örnek vereyim renkler çok boğuk :). Başarılar...

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Bunu çok görüyorum bazen bir tasarım düşünürsün yaratıcılığını konuşturmak istersin ama uygulama da zayıf kalırsın. Orta daki buyuk çalışmadaki düşünce güzel olmuş aslında. Ama uygulama çok zayıf kalmış yani en basit örnek vereyim renkler çok boğuk :). Başarılar...

Sol kısımdaki mavi renk geçişleri ile haliç i yansıtmak istedim, yeşil tonda ki renk geçişleri ile de Eyüp ilçesinin yeşil in her tonuna sahip bir ilçe olduğunu vurgulamak istedim aslında.
Yorumunuz için Teşekkürler.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlara açığım arkadaşlar

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆

Uygulamanın çok zayıf kalması renklerden ötürümü yoksa başka nedenleri de varmı.Turkuvaz renge yakın olsun istedim.Biraz Osmanlıyı çağrıştırması bakımından.
(Bu msj Yorumlarınızdan memnuniyetsiz olduğumdan değil,hatalarımdan ders çıkarmak , daha sonraki çalışmalarda aynı hataları tekrar etmemek için yazdım ,kolay gelsin..

BerkerGonca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çok güzel olmuş. Fikir harika gerçekten. Ama mavi renk pek güzel durmamış bildiğim kadarıyla Eyüp için kullanılan renkler daha çok bordoya kaçıyor. Öyle birşey deneseydiniz keşke..

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok güzel olmuş. Fikir harika gerçekten. Ama mavi renk pek güzel durmamış bildiğim kadarıyla Eyüp için kullanılan renkler daha çok bordoya kaçıyor. Öyle birşey deneseydiniz keşke..

Güzel düşünceleriniz için Teşekkür ederim.Eyüp ilçesinin sahili ve doğasından dolayı mavi yeşil tonları kullanmayı uygun buldum. Genel eleştiriler içinde renkler ve Logodaki karışıklık ön planda. Renkleri kullanırken yukarda belirttiğim unsurlar dışında turkuvaz rengi çok sevdiğim için ve birazda Osmanlıyı da yansıtması açısından kullandım.
Logo daki karmaşa içinde şunları söyleye bilirim.Temel logo teknikleri için en önemli unsurun sadelik olduğunu biliyorum.Bu logonun kullanılabilirliği açısından da çok önemli.
Ama bu çalışmada sadece tasarımcının anlayabileceği bir çalışmadan ziyade herkesin burası Eyüp diyebileceği iddalı bir çalışma olsun istedim.Yurt dışında ki belediyelerin logolarını çok inceledim, çoğu benim çalışmama yakın şeylerdi.Çok zaman harcadım çok emek verdim çok çok eskiz yaptım.Baktığım zaman beğendiğim bir çalışma diyebilirim.
Ama eleştiriler hep aynı noktadan geliyorsa bir sorun var demektir.Kabul ediyorum.
Eleştiriler doğruyu bulma yolunda en iyi silah hepimiz için.Bu silahı daha iyiyi bulmak içn kullanmalıyız, birbirimizi incitmek için değil. Saygılar; Herkese

Son düzenleme:

meltem_asc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir olarak cok harika. renklerin soluk olmasının sebebi. arkaplan ve cami nin aynı renk olmasından kaynaklanıyor olabilir. eminim çizdiğiniz eskiz daha güzeldir. stroke ya da efekt vermeden logoyu denediniz mi? başarılar dilerim yine de güzel olmuş :)

singleiron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstteki çalışma simetri anlamında diğerine göre daha başarılı fakat siyah beyaz yaptığımızda çizimde belisizlik artıyor alttaki logodaki gibi daha belirginleştirebilirsiniz ve bence eyüp yazı rengini biraz daha öne çıkarmak için arka plandan daha farklı uyumlu bir renk kullanabilirsiniz parlak turuncu olabilir bence:) siz kadar usta değilim tasarım konusunda sadece dışarıdan gözlemci olarak yorum yapıyorum başarılar.. :)

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
fikir olarak cok harika. renklerin soluk olmasının sebebi. arkaplan ve cami nin aynı renk olmasından kaynaklanıyor olabilir. eminim çizdiğiniz eskiz daha güzeldir. stroke ya da efekt vermeden logoyu denediniz mi? başarılar dilerim yine de güzel olmuş :)[/QUOT

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için birçok şekilde denedim.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
üstteki çalışma simetri anlamında diğerine göre daha başarılı fakat siyah beyaz yaptığımızda çizimde belisizlik artıyor alttaki logodaki gibi daha belirginleştirebilirsiniz ve bence eyüp yazı rengini biraz daha öne çıkarmak için arka plandan daha farklı uyumlu bir renk kullanabilirsiniz parlak turuncu olabilir bence:) siz kadar usta değilim tasarım konusunda sadece dışarıdan gözlemci olarak yorum yapıyorum başarılar.. :)

Teşekkür Ederim yorumunuz için.