Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

facebook yorum eklentisi explorer da çalışmıyor

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar merhaba,
son zamanlarda sık sık kullandığım facebook yorum eklentisi mozilla ve crome da sorunsuz çalışırken explorer da görünmüyor, bu sorunu daha önce yaşayan veya nedenini/çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirm. çok işe yarayan ve kullanışlı bir eklenti olan facebook yorumları ve ziyaretçi defteri eklentilerini nasıl çalıştıracağız explorer da:(

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
sorunu çözdük arkadaşlar, aynı sorunu yaşayan varsa eğer, explorer uyumluluk ayarlarından facebook u tanıttığımı zaman sorun çözüldü. fakat bu yalnızca bu işlemi yapan kullanıcılara görünecek bir çzüm.. bunun dışında kodlamada explorer dizinini diğer tarayıcıların önüne alınca problem tüm kullanıcılarda çözülmüş oldu, yani bildiğimiz üzre klasik explorer in "önce ben" tavrından kaynaklanan bir problemmiş:)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Facebook Yorum eklentisi ben pek önermiyorum. Yorumları kontrol edemiyorsun, ki bence çok kötü bir durum. :D

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumları silebiliyorsunuz. facebook üzerinden uygulama oluşturup bu uygulamaya bağlı olarak yorum eklntisini kullanırsanız eğer o uygulama sayfasındaki yöneticiler yorumları yönetebiliyor..

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Ama yorumları sürekli takip etmek lazım silmek için de. :)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
başka şansın yok zaten her türlü takip etmen gerekecek normal bir sistemde yine kontrol etmek için ya siteye girmen ya da mailini kontrol etmen lazım..

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Benim bahsettiğim şey bildirim olmaması. Ben de sürekli takip ediyorum ama bildirimlerimi epostalarımı takip ediyorum. Aylar önce yazdığım yazıya FC eklentisiyle yorum yazılsa onu göremem yani. :D

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
tabi orası bi handikap ama çok buyuk avantajları da var.. yorum yapan kişi aynı zamanda yazınızı profilinde de paylaşmış oluyor herşeyin bir dezavantajı oluyor malesef.. ama ileride geliştireceklerine eminim bunu.