Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fazla RENKLİ ve Canlı 4 kart vizit tasarımı..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Can sıkıntısından yaptığım 4 çalışma.. Günde 4-5 kartvizit tasarlarım deneyin iyi geliyo .)

Bu arada görseldeki tüm iletişim bilgileri ve yazılar hayal ürünüdür (.

4444de.jpg

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
can sıkıntısına devam =) Allah can sıkıntına zeval vermesin ;)

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Emeğinize sağlık ,can sıkıntısına devam :)

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar senin bol bol canın sıkılsın :D
tabikide emeğinede sağlık.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Teşekkür ederim irm.art, hedele
lisiaa sorma bütün gün sıkılıyo (. her gün uğraşıyorum bişeyle mecbur. Teşekkür ettim.

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuşlar canınız hep sıkılsın madem :smile: :smile:

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süperler ama hiç türkiye ye ait değil yaptıkların çok yabancı vari olmuşlar. Çok beğendim ama.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
süperler ama hiç türkiye ye ait değil yaptıkların çok yabancı vari olmuşlar. Çok beğendim ama.

Ülkeye göre kartvizit tasarımı diye birşey mi var?

Bende beğendim başarılı çalışmalar olmuş, elinize sağlık.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Haklısın biraz fazla hareketli, hep böle olsa ya, standart kartvizitlerin dışında. Yani müşteriye yönelik değilde grafikerin zevkine yönelik olsa, eminim böle olurlar (. teşekkür ettim ewray

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Teşekkür ettim Martin
Arkadaş "Türkiye'ye yönelik" derken galiba fazla renkli ve canlı olmasından bahsetti, bizde böle pek kartlar yok dediğim gibi zevkime göre yaptım ama bizim meslekte zevki bi durum yok .) müşteri ne derse o haklıdır. .

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ettim Martin
Arkadaş "Türkiye'ye yönelik" derken galiba fazla renkli ve canlı olmasından bahsetti, bizde böle pek kartlar yok dediğim gibi zevkime göre yaptım ama bizim meslekte zevki bi durum yok .) müşteri ne derse o haklıdır. .

Demek istediklerime çok güzel özet geçmişsin teşekkürler :) hiç görmedim böyel kartvizit bizim buralarda ondan :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ettim Martin

Genelleme yapmıyorum ama bazı meslektaşlarımız! fazlasıyla taviz verdikleri için, bu duruma biraz da bizler getirdik "müşteri haklıdır" zihniyetini.

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genelleme yapmıyorum ama bazı meslektaşlarımız! fazlasıyla taviz verdikleri için, bu duruma biraz da bizler getirdik "müşteri haklıdır" zihniyetini.

Müşteriler kurumsal kimlik nedir bilmiyorlarki hemen istediklerini söylüyorlar bu güzel olmadı diyorlar. Sadece isim soy isim telefon olsun diyorlar.
Bu işlerle pazarlama bölümleri değil patronların uğraşması eksi puan hep.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️

şu reklama tıkla da bir gör
5 liraya nikahlarını verecekler neredeyse yuh ya yuh ya

at bi bilmem ne yazan reklam

hazırı alıp (ç)alıp yapanlar oldukça
sabah sabah çok sinirlendim bu ne ya
dalga geçer gibi....

Konuyu açan arkadaşım özür dilerim konunu saptırmış oluyorum ama şu saçmalığı bir açın da fiyatları bir görün html siteyi asp ye 30 liraya çeviririm, 5 liraya kitap okur özet veririm, vs vs dilenci gibi *********m !

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
şu reklama tıkla da bir gör
5 liraya nikahlarını verecekler neredeyse yuh ya yuh ya

at bi bilmem ne yazan reklam

hazırı alıp (ç)alıp yapanlar oldukça
sabah sabah çok sinirlendim bu ne ya
dalga geçer gibi....

Konuyu açan arkadaşım özür dilerim konunu saptırmış oluyorum ama şu saçmalığı bir açın da fiyatları bir görün html siteyi asp ye 30 liraya çeviririm, 5 liraya kitap okur özet veririm, vs vs dilenci gibi *********m !

Ewray, Martin yapıcak pek bişey yok, hiç bi grafiker işi uzatmak istemez kabul eder bu yüzden .)
arixira aynen baktım arkadaşım komik bi site .) çalışıyomu anlamadım.. sorun değil ,)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bizimkiler arkadaşında gördüğü kartviziti beğenip aynısından isterler rengine kadar. Adam demezki farklılık yaratayım, biradım önde olayım, sıradışı olsun ilgi uyandırsın vs. Kafalar değişmedikce çok zor free grafiker olmak :)) :))

Bu arada bende başarılı buldum eline sağlık. :)

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Bizimkiler arkadaşında gördüğü kartviziti beğenip aynısından isterler rengine kadar. Adam demezki farklılık yaratayım, biradım önde olayım, sıradışı olsun ilgi uyandırsın vs. Kafalar değişmedikce çok zor free grafiker olmak :)) :))

Bu arada bende başarılı buldum eline sağlık. :)

Rphlvn Aynen dediğin gibi .) Teşekkür ettim. .