Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani şöyle olmamış. yaptığın çalışma film afişi standartlarına uymuyor. herşeyin bir yapılış şekli var. sen burda photoshopta bir kaç yazıya efekt vermişsin bir kaçta ışıksama hepsi bu. belki şundan olmamıştır filmin konusunu bilmediğimizden. şimdi olmayan bir filmede afiş yapmak zordur. çünkü film afişi filmin vurgu noktalarını ele alır bir nevi özetler görselle. ama senin filmi bilmediğimizden neye göre değerlendirebilirimki. görsellik açısından olmamış diyebilirim. çünkü kafandaki filmi bilmiyorum yansıtmak istediğin özetide. anlatabildimmi?
böyle hevesli olman çok güzel. sana önerilerim şöyle, öncelikle renk kullanmaktan korkma ve tipografi konusuna biraz dikkat et. mutlaka daha önce yapılmış film afişlerine gözat, bunlar senin için esin kaynağı olabilir. :wink: umarım fikirler yardımcı olur .
peki anladım teşekkürler ...belirttiğim gibi gerçekten acemiyim tabi hatalarım olacak belkide dediğiniz gibi afişin suratına bile bakmayacaklar ama gerçekten hevesliyim en kısa zamanda güsel çalışmalarımı sunmak dileğiyle
böyle hevesli olman çok güzel. sana önerilerim şöyle, öncelikle renk kullanmaktan korkma ve tipografi konusuna biraz dikkat et. mutlaka daha önce yapılmış film afişlerine gözat, bunlar senin için esin kaynağı olabilir. :wink: umarım fikirler yardımcı olur .
peki anladım teşekkürler ...belirttiğim gibi gerçekten acemiyim tabi hatalarım olacak belkide dediğiniz gibi afişin suratına bile bakmayacaklar ama gerçekten hevesliyim en kısa zamanda güsel çalışmalarımı sunmak dileğiyle
madem hevesin var ben sana bir tavsiye vereyim. konuya göre şekil alan tasarımlarla uğraşma. hayali olarak yapılabilecek işlerle uğraş. yani kurumsal işler değil daha çok zevksel işler ne bileyim desen, figür, typography gibi. bence gelişimin daha hızlı olacaktır. ama illa kurumsal çalışmak istiyorsan. yani konu odaklı var olan konulara yada kurumlara ben olsaydım nasıl yapardım diyerek çalış. kolay gelsin
madem hevesin var ben sana bir tavsiye vereyim. konuya göre şekil alan tasarımlarla uğraşma. hayali olarak yapılabilecek işlerle uğraş. yani kurumsal işler değil daha çok zevksel işler ne bileyim desen, figür, typography gibi. bence gelişimin daha hızlı olacaktır. ama illa kurumsal çalışmak istiyorsan. yani konu odaklı var olan konulara yada kurumlara ben olsaydım nasıl yapardım diyerek çalış. kolay gelsin
resim çok sade olmuş arka plana daha çok resim at resimlerin bir kısmını sil opasiteyi kıs arka zeminler için kendi hayal dünyanla bişeyler oluştur korkma önüne ne gelirse kullan ama neyi nereye koycağını iyi pilanla yazı karaktarleri çok önemli onları güzel kullanmayı ögren fx değirlerinden kabartma aydınlatma dışa ışık strok falan ver bende bir ara çok merak sarmıştım iyiki sarmışım şu an tasarımlarım çok beyaniliyo dediklerimi uygularsan güzel sonuçlara ulaşacağına inanıyorum + seçtigin resimlere dikkat et onlar senin çalışmanın temelini oluşturur