Rx_Lose_xR
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Firefox ilk yüklendiğinde çok sade şekilde gelmekte.Aslında içinde ve eklentilerle bir web tarayıcıdan beklenmeyecek bir çok özellik kazanabilir.
Ben bunun için en kullanışlı özellikleri en sade bir şekilde modifiye etmeye çalıştım umarım forum ailemizin işine çok yarayacaktır.Dediğim gibi bir çok pratiklik kattım bbcode lardan player kontrolüne bunları keşfetmek size kalmış.
Umarım halen ie kullananda yoktur forumda
Kurulumdan sonra firefox aşağıdaki gibi olacak;
Çalışması için sistemizde Mozilla Firefox yüklü olmalıdır.Yüklü olmayanlar önce burdan firefox u yüklesinler.
Bağlantı geçersizdir.
Yüklemeden önce firefox kapalı olmadılır.yükledikten sonra en kullanışlı web taracısını kullanmaya başlayabilirsiniz.
Önemli :Firefox kullananlar "Firefox Grafikerler.Net" ti yüklemeden önce yer imlerini yedeklesinler.
1280*1024 Ekran çözünürlüğünde kullanılmasını tavsiye ederim.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2007
Ben bunun için en kullanışlı özellikleri en sade bir şekilde modifiye etmeye çalıştım umarım forum ailemizin işine çok yarayacaktır.Dediğim gibi bir çok pratiklik kattım bbcode lardan player kontrolüne bunları keşfetmek size kalmış.
Umarım halen ie kullananda yoktur forumda
Kurulumdan sonra firefox aşağıdaki gibi olacak;
Çalışması için sistemizde Mozilla Firefox yüklü olmalıdır.Yüklü olmayanlar önce burdan firefox u yüklesinler.
Bağlantı geçersizdir.
Yüklemeden önce firefox kapalı olmadılır.yükledikten sonra en kullanışlı web taracısını kullanmaya başlayabilirsiniz.
Önemli :Firefox kullananlar "Firefox Grafikerler.Net" ti yüklemeden önce yer imlerini yedeklesinler.
1280*1024 Ekran çözünürlüğünde kullanılmasını tavsiye ederim.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2007
Son düzenleme: