Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fiyat listesi kapak tasarımı

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapakib.jpg
[/URL][/IMG]havuz ekipmanları sektöründe faliyet gösteren bir müşterimizin water pool adlı ürün ismine yapılmasını istediği bir fiyat listesi yaptım içi tamamlandı ok ama kapak çalışması okeylenmedi bende son olarak bunu yaptım sizlerin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim

Benzer konular

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2011 fiyat listesi yazısı ve altındaki resimler zayıf kalmış gerisi gayet hoş olmuş ellerine sağlık

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim ama bu ortadan kırıldıgında resimler normal duruyor büyüklük olarak

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön kapaktaki resimler değişebilirse eğer, güzel olur. Bide arka kısım düz olsun, yani tek renk yada daha farklı bişey. Böyle çok karışık. Aynı resim kopyalanmış gibi. 2011 fiyat listesi yazı karakteri ve rengi değişebilir. Çok kötü değil, ama iyide değil. :)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Ön kapaktaki resimler değişebilirse eğer, güzel olur. Bide arka kısım düz olsun, yani tek renk yada daha farklı bişey. Böyle çok karışık. Aynı resim kopyalanmış gibi. 2011 fiyat listesi yazı karakteri ve rengi değişebilir. Çok kötü değil, ama iyide değil. :)

Katılıyorum :yes:

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ortalama sıkıntısı var(resim ve yazıda) + sırt payı dahil mi bu çalışmaya varsa nerede ?
içi boş siyah arial'vari bir yazı ne yazık ki çok basit kalmış.

Geri kalanında hoş çalışma. Tamamını (yani tüm çizimlerin) senin yaptığını düşünerek yazıyorum. Bu resim çok güzel ancak havuzu algılamada sıkıntı olabilir.
eline sağlık