Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Forumda Yazı Karakterleri İle İlgili Okudum Yanlız Yapamadım Şimdi Şöyle Elimde Bi .fla Var Editliyorum Yazarken Yazı Karakterleri Büyük İ yapmak İstiyorum ve Y çıkıyor Bunun En Kolay Ve Anlaşılır Çözümü Nedir ?
Arkadaşlar Forumda Yazı Karakterleri İle İlgili Okudum Yanlız Yapamadım Şimdi Şöyle Elimde Bi .fla Var Editliyorum Yazarken Yazı Karakterleri Büyük İ yapmak İstiyorum ve Y çıkıyor Bunun En Kolay Ve Anlaşılır Çözümü Nedir ?
Ancak görünen o ki, karakter setinizde Türkçe karakterler yok veya kullandığınız sürüm Türkçe karakter setini desteklemiyor veya dil ayarlarından Türkçe'yi seçmemişsiniz..
Bir "Webmaster"ın çözemeyeceği bir sorun değil yani..
çözdüm güzelim zaten saol. verdiğiniz cevaplarda çok mutlu etti beni gerçekten. bilgisi olmayanlarda cevap yaziyorya hersey post için durum baya kotuye gidiyor forumlarda
çözdüm güzelim zaten saol. verdiğiniz cevaplarda çok mutlu etti beni gerçekten. bilgisi olmayanlarda cevap yaziyorya hersey post için durum baya kotuye gidiyor forumlarda