Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash MX Sorunu

ektasarim

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Forumda Yazı Karakterleri İle İlgili Okudum Yanlız Yapamadım Şimdi Şöyle Elimde Bi .fla Var Editliyorum Yazarken Yazı Karakterleri Büyük İ yapmak İstiyorum ve Y çıkıyor Bunun En Kolay Ve Anlaşılır Çözümü Nedir ?

Benzer konular

ektasarim

🌱Yeni Üye🌱
Vay Canına Kocaman Grafikerler.net de yardım edecek kimse yok =) kolay gelsin herkeze

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Flash MX v.s. kullanmadım hiç..

Ancak görünen o ki, karakter setinizde Türkçe karakterler yok veya kullandığınız sürüm Türkçe karakter setini desteklemiyor veya dil ayarlarından Türkçe'yi seçmemişsiniz..

Bir "Webmaster"ın çözemeyeceği bir sorun değil yani..

Lütfen peşpeşe mesajlar yazıp, flood yapmayınız.. Sabırlı olunuz, sorunuz mutlaka cevaplanacaktır..

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

ektasarim

🌱Yeni Üye🌱
çözdüm güzelim zaten saol. verdiğiniz cevaplarda çok mutlu etti beni gerçekten. bilgisi olmayanlarda cevap yaziyorya hersey post için durum baya kotuye gidiyor forumlarda

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
çözdüm güzelim zaten saol. verdiğiniz cevaplarda çok mutlu etti beni gerçekten. bilgisi olmayanlarda cevap yaziyorya hersey post için durum baya kotuye gidiyor forumlarda

"Bilgisi olmayanların" bilgisi olmayanlara yardım etmeye çalışması, sorularını cevapsız bırakmaması iyi niyettendir. Neden yadırgadınız ki?

Forumların gidişatını katılımcılarının kalitesi tayin edecektir. Değerli katılımlarınızın devamını diliyorum. :)

Sorununuzu çözdüğünüze sevindim. Kolay gelsin..