Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flashda Araç simülatörü

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
flashla ilgili bi bitirme projesi yapmam lazım konusunu biz seçiyoruz.Ben kafamda bişeyler canlarndırdım ama tam olarak nasıl yapacagımı bilmiyorum kafamdaki proje şu çogumuz nfs gibi araba yarışı oyunlarını oynamışızdır.Orda Yarışı arabanın içinden sürübiliyoduk direksiyon vites vs.... görünüyodu.işte bende bu şekilde bişe yapmak istiyorum görünüm arabanın içinde olacak yön tuşlarıyla ileri geri sağ sol yapılacak bi buton olacak bastıgında korna çalacak işte kafamda böyle bişeyler canlandırdım ama bunu hayata geçirebilirmiyim bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum selametle !...

Benzer konular

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
aslında istediğin şeye yakın dosyalar nette var onları bi incelemeni tavsiye ederim
script olayı bitince diğer tasarım kısmı sana kalıyor zaten

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam görünüşü yaptık diyelim çizimleri yolları fealn ama bu görüntü sabit olmayacak haliyle aracın dışındaki görüntü bize dogru geliyor olacak bunu nasıl yapabilirim acaba

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam görünüşü yaptık diyelim çizimleri yolları fealn ama bu görüntü sabit olmayacak haliyle aracın dışındaki görüntü bize dogru geliyor olacak bunu nasıl yapabilirim acaba
zoom+ mask
ikinci aşamada maskın icerisine sadece yol planını alırsın.araç resmini almazsın