Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fulltime evinden çalışacak tasarımcı - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wini

🌱Yeni Üye🌱
fulltime evinden çalışacak tasarımcı

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: indesing çok iyi
photoshop çok iyi
illustrator iyi

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: sabah 9:00 aksam 18:30 evinden sürekli çalışacak
indesing çok iyi
photoshop çok iyi
illustrator iyi

yapılacak işler; logo, brosur, katalog, flyer, afiş, billboard tarzı işlerdir.

aylık maaş verilecektir.

maaş beklentinizi ve iş örneklerinizi aşağıdaki mail adresime atmanızı bekliyorum.

E-posta: winiaslihan@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

wini

🌱Yeni Üye🌱
Lütfen evden fulltime çalışabilecekler maaş beklentileriyle birlikte portfolyolarını atsınlar. arada iş vermelik bir durum söz konusu değildir sürekli çalışacak profesyonel birini arıyoruz. bu hafta karar verilecektir bütün cv'ler incelenip. sevgilerle,

winiaslihan@gmail.com

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
fulltime evinden çalışacak tasarımcı

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: indesing çok iyi
photoshop çok iyi
illustrator iyi

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: sabah 9:00 aksam 18:30 evinden sürekli çalışacak
indesing çok iyi
photoshop çok iyi
illustrator iyi

yapılacak işler; logo, brosur, katalog, flyer, afiş, billboard tarzı işlerdir.

aylık maaş verilecektir.

maaş beklentinizi ve iş örneklerinizi aşağıdaki mail adresime atmanızı bekliyorum.

E-posta: winiaslihan@gmail.com

bu nasıl bir mantık, hem freelacer diyorsunuz hem de aylık maaş diyorsunuz, freelancer sistemde aylık maaş diye birsey mi var eski köye yeni adetler getiriyorsunuz, adı üstünde freelance. freelance çalışmada aylık maaş verildiği nerde görülmüş, aylık maaş verilecekse bünyenize alırsnız maaş + ssk karşılığı elemanınız olarak çalıştırırsınız, hem full time çalışılcak hem freelace olacak hem de maaş olacak enteresan bir durum

wini

🌱Yeni Üye🌱
bu nasıl bir mantık, hem freelacer diyorsunuz hem de aylık maaş diyorsunuz, freelancer sistemde aylık maaş diye birsey mi var eski köye yeni adetler getiriyorsunuz, adı üstünde freelance. freelance çalışmada aylık maaş verildiği nerde görülmüş, aylık maaş verilecekse bünyenize alırsnız maaş + ssk karşılığı elemanınız olarak çalıştırırsınız, hem full time çalışılcak hem freelace olacak hem de maaş olacak enteresan bir durum

öncelikle sakin olun. freelance çalışırken aylık sabit bir ücret karşılığında çalışılmayacağını da nereden çıkardınız ve tabiki de ssk yapılmayacağını?

melahatgulen1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
timenow00.wix.com
Merhaba Hacettepe üniversitesi grafik tasarım mezunuyum .ajans deneyimim mevcut ayrıca freelance olarak bir çok iş yaptım ve yapıyorum.özellikle ilaninizda verdiginiz tasarımlar üzerine iş çıkarıyorum.logo tasarımında oldukça başarılıyım bir çok logom şuan online olarak kullanılmakta verdiniz ilan tam bana uygun bir ilan . Aşağıda siteme göz atıp yaptığım çalışmalara ozellikle logolarima bakabilir siniz eğer tarzımi beğenir iseniz başka örneklerde sunabilirim. Teslim konusunda sıkıntı yasamayacagimizi garanti ediyorum .bana dönüş yapar iseniz sizinle çalışmak isterim.
Saygılarımla

timenow00.wix.com/sitem
05456763317

sergenjakabo

🌱Yeni Üye🌱
gmail box ı kontrol edermisniz istediniz çalışmları mesaj olarak yolladım istedin çalışmalar hazır flayer lar la yapılabilcek çalışmalar sergengm837@gmail.com adresim

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle sakin olun. freelance çalışırken aylık sabit bir ücret karşılığında çalışılmayacağını da nereden çıkardınız ve tabiki de ssk yapılmayacağını?

öncelikle şunu söleyim gayet sakinim, peki siz aylık sabit maaşla çalışıldığını nerden cıkardınız, freelancede parça başı çalışma sistemi vardır ve yapılan her parçanın ödemesi anlık yapılır, hadi diyelim ki freelance olup aylıklı olduğunu kabul edelim, bu çalışma bir sözleşme bağlı olarak yapılmayacaksa öyle bir durum meydana geleceğini sanmyorum, size bu hizmeti veren kişi ayın sonunda ödemeyi alacağını nerden bilsin bunun garantisini nasıl verceksiniz, öyle ya arkadaş işi yaptı bir ay boyunca artık kaç parça iş yaptıysa ayın sonu geldi ödeme krizi patlak vermesin ayrıca madem ki aylık verilecek o zaman niye freelance evden çalışma sistemi? burdaki amaç ofiste kalabalık etmemek mi?
Ayrıca parça başı işi yapıp ödemeyi anlık almak vermek niye beklensin bir ay boyunca

berkayc

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle şunu söleyim gayet sakinim, peki siz aylık sabit maaşla çalışıldığını nerden cıkardınız, freelancede parça başı çalışma sistemi vardır ve yapılan her parçanın ödemesi anlık yapılır, hadi diyelim ki freelance olup aylıklı olduğunu kabul edelim, bu çalışma bir sözleşme bağlı olarak yapılmayacaksa öyle bir durum meydana geleceğini sanmyorum, size bu hizmeti veren kişi ayın sonunda ödemeyi alacağını nerden bilsin bunun garantisini nasıl verceksiniz, öyle ya arkadaş işi yaptı bir ay boyunca artık kaç parça iş yaptıysa ayın sonu geldi ödeme krizi patlak vermesin ayrıca madem ki aylık verilecek o zaman niye freelance evden çalışma sistemi? burdaki amaç ofiste kalabalık etmemek mi?
Ayrıca parça başı işi yapıp ödemeyi anlık almak vermek niye beklensin bir ay boyunca

sen işin mantıksız olduğunu söylemeye çalışırsın millet umursamaz cv yollar...
sonra 200 liraya logo yaptırılır vs vs... boşver dicem saçma sapan bir kelime olacak... ama boşver...

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
sonra 200 liraya logo yaptırılır vs vs... boşver dicem saçma sapan bir kelime olacak... ama boşver...

200 lira mı?

"Logo için bütçem 30 TL 'dir. Çizimi gerçekleştiren arkadaşa iban numarası verdiği taktirde 5 dk içinde hesabına ileteceğim."
https://www.grafikerler.net/logo-cizdirmek-istiyorum-t172154.html

Geniş bilgi için bkz:
Bir "AR-GE" faaliyeti olan tasarım neden bedavaya ve anında yapılamaz?
https://forum.donanimhaber.com/m_101904606/tm.htm

MissDeniz

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar. İhtiyacınıza uygun personelin 2 hafta önce belirleneceğini yazmışsınız. Arayışınız güncel ise başvuru yapacağım. Konu ile ilgili bilgilendirme ricasıyla...

wini

🌱Yeni Üye🌱

Tekrar merhaba,

freelance çalışmalarda birim ücretinin hesaplanıp aylık çalışılmayacağını nereden biliyorsunuz? yada sözleşme yapılmayacağını? siz bu tavrınızı mesai saatlerinin dışında bile çalıştırıp maaşını geç ödeyen, sgk yapmayan, mesai ücreti ödemeyen reklam ajanslarına yapınız.

wini

🌱Yeni Üye🌱
bu arada herkese ilgisi için teşekkür ederiz çalışma arkadaşımızı bulduk.

iyi günler diliyoruz.

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc

Freelance çalışana SGK primi yapmanız güzel, umarım doğru söylüyorsunuzdur. Fakat freelance mantığı, adı üstünde serbest çalışmadır. Yani "saat 9:00-18:30 arası çalışacaksın" diye bir saat sınırlaması koyamazsınız. Bu şekilde çalıştıracaksanız, bizzat işyerinizde çalıştırrnanız gerekir. Freelancer, evinde çalışıyorsa, istediği gibi çayını kahvesini içer, yemeğini yer, hatta yatar uyur, kafası rahat olduğunda çalışır. Aksi halde niye freelance desinler ki, bu çalışma tarzına? İtirazlar ilanınızın bu kısmına özellikle... Yani freelancer'ın saatini satın alamazsınız, ancak yaptığı hizmeti satın alabilirsiniz ve tabii ki o hizmet karşılığında, günlük olarak sigortalarsınız. 10 gün, 20 gün, neyse kısmî sigorta ödeme hakkınız var. Bu şekilde biraz, afedersiniz ama altı kaval üstü şişhane gibi bir çalışma olur.

GRFKRGRKN

🌱Yeni Üye🌱
tartışmayalım...

ilanı veren kişi "uzaktan çalışma sistemi" demek yerine "freelance" demiş... yani çalışma şeklini telaffuz edememiş... biliyorsunuz ki "uzaktan çalışma sistemi" bir kaç ay önce yasalaştı ve yürürlüğe girdi... ilanı veren şahısın tam beklediği gibi bir çalışma şekli... kavramlara takılmayın o kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...