Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üsküdar Konseri nindeki i harfinin noktasını göremedim.font olarak daha farklı birşey kullanabilirsin.Funda Arar ın fontu da aynı şekilde.Daha kibar kullanırsan daha hoş durur.Renk konusunda arkadaşlara katılıyorum.
konser yazısı neden 2 kez kullanılmış.yada mutlaka kullanılması gerekli (ki bana göre gereksiz) üsküdar konseri yazısını altta bir yere alabilirdin. yinede emegine sağlık
konser yazısı neden 2 kez kullanılmış.yada mutlaka kullanılması gerekli (ki bana göre gereksiz) üsküdar konseri yazısını altta bir yere alabilirdin. yinede emegine sağlık
Farklı Yazı Fontlarını Denersen Bence Çok Daha GüzeL oLur... Konser Yazısınıda Neden 2 Kez yazdığını Çözemedim... Ayrıca Sağ Alt Köşede ki Abstractların Yanına da o Notalar Gitmemiş...
birincisi renk olmamış ikincisi motifler olmamış üçüncüsü fontlar olmamış baştan bir dizayn tasarım yaparsanız daha iyisini yapmış olursunuz. emeğinize ve ellerinize sağlık iyi çalışmalar
font daha özenli olmasına ve 'konseri' (2.) yazısının olmamasına katılıyorum. temel tasarım tekniklerini kullanmak istemişsin bence hiç başarısız bir çalışma değil. siyah beyaz olabilir sadece funda arar ı renkli yapmanda klasik de olsa kötü değil.arka fon siyah olmasa zaten photoshop çok sırıtırdı. birde sözüm meclisten dışarı o melodilerin konumu ne be abi şaka tabi eline sağlık. ha bir de şemsi paşa meydanı da italik olmalıydı_nüans