Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dip NotEl üzerindeki sepet görseli hazır alınmıştır, içinden fırlarcasına ürünleri ben tek tek kesip yerleştirdim, fazlasi qöz yordugundan cok ürün koymadım..
ürünler orantısız küçültülmüş, bir de sepetin altını da doldursan daha iyi olur diye düşünüyorum, ürünler havada kalmış görüntüsü var. diğer kısımlar oldukça iyi , eline sağlık
El ve sepet görselini ortada büyük şekilde kullanırsan daha etkili olur. Sloganıda turuncu zemine yerleştirebilirsin. Onun dışında güzel olmuş eline sağlık
arkadaşlara katılmakla beraber elle sepetin rengini biraz açabilirsin ve slogan sanki zayıf kalmış.logoya ayırdığın yeri kesinlikle daraltmalısın iyi çalışmalar.
Saol bitnm yazıyı tombullaştırdım, bak ele hiç dikkat etmemiştim.. Görsel fazla büyük olmadığından maksimum şuanki boyutunda kullanabiliorum, logoyu büyük kullanmam müşteri tarafından istendi, zaten ufak kullanırsam çok boş yer kalıcak..
Bu eleştrilerden sonra söyleyecek pek söz yok gibi... Tasarım genel hatları itibariyle sade ve net bir çalışma olmuş. Beğendim bahsedilen eleştrilere uygun değişikliklerle çok daha çarpıcı olur. Başarılar