Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete için gerekli ayarlar nelerdir?

engin86

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gazetekucukcekmece.com
merhabalar arkadaşlar ulusal gazete boyutunda gazete tasarlarken yapılacak ayarlar nelerdir? quark xpress i öğrenmeye çalışıyorum.gazete sayfaları tasarlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.yerel gazete tasarlarken sayfa ölçüleri vb.nasıl oluyor?

Benzer konular

servercan

🌱Yeni Üye🌱
hep aynı yeri veriyorsunuz biraz daha açıklayıcı olabilirsiniz yani. bu işi bilen birinden yardım iste bence. verilen link sadece quarkı anlatıyor.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
hep aynı yeri veriyorsunuz biraz daha açıklayıcı olabilirsiniz yani. bu işi bilen birinden yardım iste bence. verilen link sadece quarkı anlatıyor.

Burası Quark bölümü zaten...? Burada kalkıp Indesign anlatılmaz. Indesign bölümünde de Quark anlatılmaz.

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com

verilen link sadece Quarkxpress`i anlatmiyor.. Eger biraz dikkatli incelerseniz icerisinde ulusal gazete sayfasi boyutlari, renkleri, kutulari, ve cizimler var. Birsey anlatabilmek icin once birseyler gormek lazim, eger arkadas bize bi kac denemesini gonderirse bizde ona gore yorumlariz...